Bizim kudurukların da ağızlarının suyu akmış hemenÇok sıradan bişi yokki fotoda telefon dısında bence işin sırrı o telefon @MasacRE
Bizim kudurukların da ağızlarının suyu akmış hemenÇok sıradan bişi yokki fotoda telefon dısında bence işin sırrı o telefon @MasacRE
Türk erkeğinin gözü kör oldukça bu ecünnüler daha çok yolar onları tavuk gibiBizim kudurukların da ağızlarının suyu akmış hemen
Mahur'a embesil diyorsun ama hedefi 12'den vurmuş. @xBUGRAxDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Düşüncelerinizi alalım @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @dreamy @turkuazz @kerem @ozgur2113
Dün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Düşüncelerinizi alalım @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @dreamy @turkuazz @kerem @ozgur2113
Bence makul.Dün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Ne diyelim beter olsunlar o zamanTürk erkeğinin gözü kör oldukça bu ecünnüler daha çok yolar onları tavuk gibi
@xemrexxx İlk defa doğru bir ecünnü yorumu yapmış hayret @Forumdash
Çok sıradan ve çok önemsiz bir foto olmuş hiçbişi yok Telefonu tt olmuş sanırım fotoda başka bişi görünmüyor
Tipsiz tipsiz heriflere bakmaktan sizin gözleriniz kör olmuş kör Bakın sağlıklı birer çift gözlere sahip yoldaşlarım nasıl da görmesi gerekeni görüyorKadın güzel kabul ama neden tt olmuş anlamadım
Bu füzelerle ülkemizin bekası hiçbir zaman yok olmaz kütük dostum..
Konusunu açmayı düşünmüştüm ki yoldaşım gereken paylaşımı yapmış. Ülkemizi dış mihraklara karşı bu füzelerle savunmalıyız yoldaşım.
@Sherlock @MEnes de telefona takılmıslar bence @xemrexxx @serhattTipsiz tipsiz heriflere bakmaktan sizin gözleriniz kör olmuş kör Bakın sağlıklı birer çift gözlere sahip yoldaşlarım nasıl da görmesi gerekeni görüyor
senin o yoldaşların yoldan çıkmış kimi görseler sarkıntılık ederler @ÇiğdemTipsiz tipsiz heriflere bakmaktan sizin gözleriniz kör olmuş kör Bakın sağlıklı birer çift gözlere sahip yoldaşlarım nasıl da görmesi gerekeni görüyor
senin o yoldaşların yoldan çıkmış kimi görseler sarkıntılık ederler @Çiğdem
Üç tane İrem Sak var fotoğrafta, nesi sıradan?
Fotoğraf ateş ediyor ateş ne diyorsun sen
Ecünnü komutanlarının hizmetkarı @xemrexxx bile beğenmemiş Siz kör gözlü erkekler sayesinde zaten bu ecünnüler dünyaya dadandılar cehennemden buraya yuva etmeye basladılarAaa katılıyorum sana
Ecünnü komutanlarının hizmetkarı @xemrexxx bile beğenmemiş Siz köt gözlü erkekler sayesinde zaten bu ecünnüler dünyaya dadandılar cehennemden buraya yuva etmeye basladılar
bu mu edepli yanınız hiç belli olmuyorBiz edepli namuslu insanlarız, bizi kendinizle karıştırmayın @Çiğdem
Ecünnü komutanlarının hizmetkarı @xemrexxx bile beğenmemiş Siz kör gözlü erkekler sayesinde zaten bu ecünnüler dünyaya dadandılar cehennemden buraya yuva etmeye basladılar
Köt derken neyi sansürledin? ? Ne demek istedi bize bu Sincap Anası, sapık yoldaşlarım? @MasacRE @MEnes @xemrexxx @Maskeli Fedai
beğendim ama sıradan bir resim zaten biliyorduk irem sakı içi gözükse harika olabilirdi
Gözünüz dönmüş sizin 😱Üç tane İrem Sak var fotoğrafta, nesi sıradan?