İrem Sak Fotoğrafları

Konusunu açmayı düşünmüştüm ki yoldaşım gereken paylaşımı yapmış. :A Ülkemizi dış mihraklara karşı bu füzelerle savunmalıyız yoldaşım. :A

• Harika
Reactions: MasacRE
@xemrexxx İlk defa doğru bir ecünnü yorumu yapmış hayret :A :A :A @Forumdash

Çok sıradan ve çok önemsiz bir foto olmuş hiçbişi yok :F Telefonu tt olmuş sanırım fotoda başka bişi görünmüyor :A :A :A
Kadın güzel kabul ama neden tt olmuş anlamadım :A
Tipsiz tipsiz heriflere bakmaktan sizin gözleriniz kör olmuş kör :A Bakın sağlıklı birer çift gözlere sahip yoldaşlarım nasıl da görmesi gerekeni görüyor :A

Bu füzelerle ülkemizin bekası hiçbir zaman yok olmaz kütük dostum..
Konusunu açmayı düşünmüştüm ki yoldaşım gereken paylaşımı yapmış. :A Ülkemizi dış mihraklara karşı bu füzelerle savunmalıyız yoldaşım. :A

Tipsiz tipsiz heriflere bakmaktan sizin gözleriniz kör olmuş kör :A Bakın sağlıklı birer çift gözlere sahip yoldaşlarım nasıl da görmesi gerekeni görüyor :A
@Sherlock @MEnes de telefona takılmıslar bence :F @xemrexxx @serhatt

Bukadar sıradan bir foto görmemiştim aslında telefon sayesinde prim kasmakta güzel fikirmiş tek basına çıksa bakan olmucak :A :A :A

Ecünnü komutanlarının hizmetkarı @xemrexxx bile beğenmemiş :A :A :A Siz kör gözlü erkekler sayesinde zaten bu ecünnüler dünyaya dadandılar cehennemden buraya yuva etmeye basladılar :A :A :A
@xemrexxx mi beğenmemiş? :A
69699

Ecünnü komutanlarının hizmetkarı @xemrexxx bile beğenmemiş :A :A :A Siz kör gözlü erkekler sayesinde zaten bu ecünnüler dünyaya dadandılar cehennemden buraya yuva etmeye basladılar :A :A :A
Köt derken neyi sansürledin? ? Ne demek istedi bize bu Sincap Anası, sapık yoldaşlarım? :A @MasacRE @MEnes @xemrexxx @Maskeli Fedai
beğendim ama sıradan bir resim zaten biliyorduk irem sakı :) içi gözükse harika olabilirdi :A :A