Çok sıradan olmuş fotoDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Düşüncelerinizi alalım @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @dreamy @turkuazz @kerem @ozgur2113
Twitter'da TT görünce ne olmuş diye girdim, hemen fotoğrafla gündeme oturmuş kadın.Dün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Düşüncelerinizi alalım @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @dreamy @turkuazz @kerem @ozgur2113
Dün görmüştüm Severiz kendisiniDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
S-400 nedir, niçin kullanılırDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Çok sıradan olmuş foto
Twitter'da TT görünce ne olmuş diye girdim, hemen fotoğrafla gündeme oturmuş kadın.
Görmemek mümkün değildi zaten, her yerde gözümüze gözümüze girdi maşallahDün görmüştüm Severiz kendisini
Elimizde böyle cevherler varken paraları yanlış yerlere saçıyoruz kütük dostumS-400 nedir, niçin kullanılır
nesi gündeme oturmuş açıkta bişey mi varDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Füze var füzenesi gündeme oturmuş açıkta bişey mi var
ay tüm forumun gözü dönmüş azgınlıktan @xemrexxx @Çiğdem @Forumdash BEN NİYE GÖREMİYORUM O FÜZEYİFüze var füze
al sana geber
? ? ? ? ? ?al sana geber
Ekli dosyayı görüntüle 69695
Bu füzelerle ülkemizin bekası hiçbir zaman yok olmaz kütük dostum..Elimizde böyle cevherler varken paraları yanlış yerlere saçıyoruz kütük dostum
Dün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Çok sıradan olmuş foto
Twitter'da TT görünce ne olmuş diye girdim, hemen fotoğrafla gündeme oturmuş kadın.
@xemrexxx İlk defa doğru bir ecünnü yorumu yapmış hayret @Forumdash
Kadın güzel kabul ama neden tt olmuş anlamadım@xemrexxx İlk defa doğru bir ecünnü yorumu yapmış hayret @Forumdash
Çok sıradan ve çok önemsiz bir foto olmuş hiçbişi yok Telefonu tt olmuş sanırım fotoda başka bişi görünmüyor
Çok sıradan bişi yokki fotoda telefon dısında bence işin sırrı o telefon @MasacREKadın güzel kabul ama neden tt olmuş anlamadım