kız @denizz19 onun yatağında uyurkenki resmini attı buna ne diyorsunbu mu edepli yanınız hiç belli olmuyor
kız @denizz19 onun yatağında uyurkenki resmini attı buna ne diyorsunbu mu edepli yanınız hiç belli olmuyor
teneşir paklar ancak böyleleriniEcünnü komutanlarının hizmetkarı @xemrexxx bile beğenmemiş Siz kör gözlü erkekler sayesinde zaten bu ecünnüler dünyaya dadandılar cehennemden buraya yuva etmeye basladılar
Nerde be hanikız @denizz19 onun yatağında uyurkenki resmini attı buna ne diyorsun
İçini ancak telefonu hacklenirse görebilirizbeğendim ama sıradan bir resim zaten biliyorduk irem sakı içi gözükse harika olabilirdi
Zaten bunu beğenmeyecek erkek de ne bileyim yani yoldaşım...@xemrexxx ’in bunu beğenmemesi mümkün müydü zaten sayın Gs’li dostum?
Köt derken neyi sansürledin? ? Ne demek istedi bize bu Sincap Anası, sapık yoldaşlarım? @MasacRE @MEnes @xemrexxx @Maskeli Fedai
beğendim ama sıradan bir resim zaten biliyorduk irem sakı içi gözükse harika olabilirdi
Kör gözlü erkeklerbu mu edepli yanınız hiç belli olmuyor
sen prensinin yanına uykuya git
@serhatt sizin kız grubunda, onu erkekten saymıyoruz
Üç tane İrem Sak var fotoğrafta, nesi sıradan?
teneşir paklar ancak böylelerini
Rahmetliye sapık diyorlardı birde Ahh ahh fok kemikleri sızlıyordur @xemrexxx3 tane İrem'e karşı 1 telefon haksız rekabet olur, en ufak bir şansı yok telefonun
Erkek senin babandır
serhat bülent ablanın grubunda değil miydi zaten onun zayıf hali benzemiyor mu oylama yapalım @Sherlock @Çiğdem @Forumdash @dreamy @xBUGRAx
hepsi bana sahip olmak istiyor@serhatt ı bence kıskanıyorsunuz