Çok sıradan olmuş fotoDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Düşüncelerinizi alalım@Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @dreamy @turkuazz @kerem @ozgur2113
Twitter'da TT görünce ne olmuş diye girdim, hemen fotoğrafla gündeme oturmuş kadın.Dün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Düşüncelerinizi alalım@Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @dreamy @turkuazz @kerem @ozgur2113
Dün görmüştümDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
S-400 nedir, niçin kullanılırDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Çok sıradan olmuş foto![]()
Twitter'da TT görünce ne olmuş diye girdim, hemen fotoğrafla gündeme oturmuş kadın.![]()
Görmemek mümkün değildi zaten, her yerde gözümüze gözümüze girdi maşallahDün görmüştümSeveriz kendisini
![]()
Elimizde böyle cevherler varken paraları yanlış yerlere saçıyoruz kütük dostumS-400 nedir, niçin kullanılır![]()
nesi gündeme oturmuş açıkta bişey mi varDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Füze var füzenesi gündeme oturmuş açıkta bişey mi var![]()
ay tüm forumun gözü dönmüş azgınlıktanFüze var füze![]()
al sana geber
? ? ? ? ? ?
Bu füzelerle ülkemizin bekası hiçbir zaman yok olmaz kütük dostum..Elimizde böyle cevherler varken paraları yanlış yerlere saçıyoruz kütük dostum![]()
Dün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Çok sıradan olmuş foto![]()
Twitter'da TT görünce ne olmuş diye girdim, hemen fotoğrafla gündeme oturmuş kadın.![]()
@xemrexxx İlk defa doğru bir ecünnü yorumu yapmış hayret
Kadın güzel kabul ama neden tt olmuş anlamadım@xemrexxx İlk defa doğru bir ecünnü yorumu yapmış hayret![]()
![]()
@Forumdash
Çok sıradan ve çok önemsiz bir foto olmuş hiçbişi yokTelefonu tt olmuş sanırım fotoda başka bişi görünmüyor
![]()
![]()
![]()
Çok sıradan bişi yokki fotoda telefon dısında bence işin sırrı o telefonKadın güzel kabul ama neden tt olmuş anlamadım![]()