İntikam Dizisinin Son Fragmanı Yayınladı. İlkkez Favoriforumum.net

kime ne yazdıgınına dikat edeceksiniz benden alıntı yapıpp hava basma demiyeceksin hava basmasın diyeceksin :)))))))
Ben liebiden alıntı yaptım sen niye sazan.avi formati gibi atladin alintiya da bana laf cakıon? Sen onun savunmasını yapıyorsan bende seni elçi gördüm haberi senin üzerinden yolladim...Adama bak ya...

İnandırıcılık ayrı bi kavram yalancılık ayrı bi kavram...Yalan söyledin demiyorum "inanmıyorum" diyorum...

Sizin yazdıkalrınızdan çıkardığım sonuç....benim diziyi izlemediğime inanmadığınız...ben izlediğimi yazıyorum sende inanmadığını yazıyorsun..yani benim yalan söylediğimi idda ediyorsun...benmi yanlış anlıyorum yoksa sizmi kendinizi ifade edemiyorsun...

Her dizinin sonu az çok bellidir...ama o sona nasıl gelineceği önemlidir...intikamda izlenecek yol bellii..çekilecek sahneler belli...kimden nasıl intikam alacağı bellii...siz bunun neresini savunuyorsunuz...:F:F:F:F ilk intiamını beyaz saçlı adamın çorbasına bir şeyler damlatarak sevgilisinin ortaya çıkmasını sağlıyor...babasının davasında o sevgili şahitlik yapmış....berenin peruklu sahneleri ..:F:F:F

cumburlop düştün intikam alınacak kişiler daha 2.sezonda bile belli değil nerden gördün acaba :d

Sizin yazdıkalrınızdan çıkardığım sonuç....benim diziyi izlemediğime inanmadığınız...ben izlediğimi yazıyorum sende inanmadığını yazıyorsun..yani benim yalan söylediğimi idda ediyorsun...benmi yanlış anlıyorum yoksa sizmi kendinizi ifade edemiyorsun...
Yooo gayet iyi anlaşiyoruz...Sen izlediğini söyluyorsun bende inanmıyorum diyorum sen hala beni inandırmada kararlısın ama ben inanmıyorum burda yalancılığıa giden hiç bir yol çizgisi göremedim...

İnandırıcılık ayrı bi kavram yalancılık ayrı bi kavram...Yalan söyledin demiyorum "inanmıyorum" diyorum...

forumdash allah a şkına tdk ya bakmadan konuşma :))))))

inanmadıgın adamıın yalan söylediğini düşünüyorsundur. bu bukadar net

cumburlop düştün intikam alınacak kişiler daha 2.sezonda bile belli değil nerden gördün acaba :d

elinde kocaman bir resim..üstüne çizikler atmıyormu...2 sezonda en son yazarı hapse göndermi...evini yakıp ...hayatını bitirdi adamın...ben sana her bölümü bir hafta önceden özetleyecm burda...dizi başlasın.....

elinde kocaman bir resim..üstüne çizikler atmıyormu...2 sezonda en son yazarı hapse göndermi...evini yakıp ...hayatını bitirdi adamın...ben sana her bölümü bir hafta önceden özetleyecm burda...dizi başlasın.....

işte onlar asıl intikam alacakalrı değil beyazsoyumsu gözlerle izleyip güldürdün intikamı sıradan sanıp hemen kendiini ele verecek konusu var sandın :d

Yooo gayet iyi anlaşiyoruz...Sen izlediğini söyluyorsun bende inanmıyorum diyorum sen hala beni inandırmada kararlısın ama ben inanmıyorum burda yalancılığıa giden hiç bir yol çizgisi göremedim...

İnanıp inamamak senin sorunun...ben 15 yaşında bir genç değilim..kimseyede gelin bana inanın demiyorum..düşündüklerimi saygı çerçevesi içerisinde paylaşıyorum...burda diziyi tartışıyoruz ..ne seni nede başka bir arkadaşı suçlama yada eleştirme gibi durum yok..ama sen direk suçlamada bulunuyorsun...

Aha şimdi gene aynı şeyi yapıyorsun...Onun adına konuşuyorsun senın uzerinden haber yolladiğim zaman "bana derken dikkat ediceksin " diyorsun...Lütfen yapma bu tarz haraketler.(Cidden) Olan saygım da gidiyor...

İnanıp inamamak senin sorunun...ben 15 yaşında bir genç değilim..kimseyede gelin bana inanın demiyorum..düşündüklerimi saygı çerçevesi içerisinde paylaşıyorum...burda diziyi tartışıyoruz ..ne seni nede başka bir arkadaşı suçlama yada eleştirme gibi durum yok..ama sen direk suçlamada bulunuyorsun...

izlemedğin ya da biraz izleyip peşin hükme vardığın diziyi biliyorumhavandan belli yani gene güldürdünüz :) intikam alacakalrı belliymiş :d

işte onlar asıl intikam alacakalrı değil beyazsoyumsu gözlerle izleyip güldürdün intikamı sıradan sanıp hemen kendiini ele verecek konusu var sandın :d

yaw ben çizik atıklarından asıl intikam alacak mı dedim. :)))) asıl bu işi palanlayan yulkarda başkası var o uçagı düşürülme olayı bu bizimkilerin işi değil daha ulusları arası bir iş . ezelde de benzer hikaye uygualadılar :))) onlar olayın piyonları sadece

yav gelsin artık şu kadında 3 e 5 e katlayıp yollayalım sıktı artık

şu an asıl intikam alacağı kişileri kendiside biliyormu...sadece görünen kişileri biliyor..asıl işi organize eden kişilerden haberi yok...onlarda dizi tıkandığı için sonrada araya sokuldukları belliii...

yaw ben çizik atıklarından asıl intikam alacak mı dedim. :)))) asıl bu işi palanlayan yulkarda başkası var o uçagı düşürülme olayı bu bizimkilerin işi değil daha ulusları arası bir iş . ezelde de benzer hikaye uygualadılar :))) onlar olayın piyonları sadece

tabi cnm hiç dmeedin ilk yorumlarını hatılrıyoruz burada sıradan iş ezel çakması :d

- - - Ekleme - - -

şu an asıl intikam alacağı kişileri kendiside biliyormu...sadece görünen kişileri biliyor..asıl işi organize eden kişilerden haberi yok...onlarda dizi tıkandığı için sonrada araya sokuldukları belliii...

merak etme onalrı da biliyor yoksa bu kadar uzatmazdı elinde fırsat varken adamalrı zenginliklten fakirliğe düşürür birini ya birkaçını ölfdürür bititriridi :D

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]1. -e Bir şeyi doğru olarak benimsemek
"Bizim şairlerimiz sanatın sanat için olduğuna inanırlar, başka bir ereği olabileceği akıllarına gelmez." - N. Ataç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. Birini doğru sözlü olarak bilmek, güvenmek
"Ben size inanırım."[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. Bir şeyin varlığını, doğruluğunu kabul etmek
"Bu başın bir kadına değil, bir hamala ait olduğuna inanmak zor değildi." - P. Safa
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFE6"]4. Sevecek, güvenecek ve bağlanacak en yüksek varlık olarak bilmek, iman etmek
"Tanrı'ya inanmak."[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. Kanarak aldanmak
"Her reklama inanmayın."[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Senin lugatinda "inanmak" 1 anlamdayken beinm lugatimdaki inanmak kelimesi farklı anlamlarda da kullanıyormuş....

tabi cnm hiç dmeedin ilk yorumlarını hatılrıyoruz burada sıradan iş ezel çakması :d

- - - Ekleme - - -

merak etme onalrı da biliyor yoksa bu kadar uzatmazdı elinde fırsat varken adamalrı zenginliklten fakirliğe düşürür birini ya birkaçını ölfdürür bititriridi :D

yazdıklarım ortada. bunlardan intikam anca bir seozon devam eder ikinci sezonda terörisdt eylemlerin asıl kim yaptı onları bulması lazım dedim. aç bak.. çakma ezel işte :))))

Sen daha çekilmemiş bölümler için konuşuyorsun her halde...anladığım bu yazdıkalrından..ama bu revenge her zaman önde gidecek zaten...yayaınlana bölümlerden burda dizi çekmeyeceklermi...

Birini doğru sözlü olarak bilmek, güvenmek
"Ben size inanırım."

bunun tersi ayni inanamak ne oluyor forumdash. :))

bari lügatına sadık kalsaydın :)))))