İntikam Dizisinin Son Fragmanı Yayınladı. İlkkez Favoriforumum.net

Sen daha çekilmemiş bölümler için konuşuyorsun her halde...anladığım bu yazdıkalrından..ama bu revenge her zaman önde gidecek zaten...yayaınlana bölümlerden burda dizi çekmeyeceklermi...

40 dakikalık senede 20 bölüm olan dizi 90 dakikadan sende 40 bölümlük diziyi kaç sene önünd eoalbilir :D

hep aynı şeyler :d yav şu dizi ne zaman başlıyo gelsinde ezek :d

aradsaki 20 bölümlük farkı napıucan :D

revengenin ilk sezonu bu sene uyarlanacak..onlar her zaman önde olacakalar...seneye 2 sezon burda uyarlancak..onlar 3 sezonda olacakalr...belki bir kaç bölüm burada 3 sezondan alabilirler...yani dizinin bölümlerinin nasıl olacağını zaten izlemeden bileceğiz...benim anlatmak istediğim bu..inşallah şimdi anlatabilmişidir....

Birini doğru sözlü olarak bilmek, güvenmek
"Ben size inanırım."

bunun tersi ayni inanamak ne oluyor forumdash. :))

bari lügatına sadık kalsaydın :)))))

Fitnelik yapma...Adam akıllı şeylerle..Yakişmiyor senin gibi birine..içimden bi "yazık" demek geçti.Seni başka sanırken gerçekle yuzleşmek =yazık anlamına geliryormuş bunu ögrettin şu yaşimda bana...
2hncsye.jpg
2q2h3t1.jpg

revengenin ilk sezonu bu sene uyarlanacak..onlar her zaman önde olacakalar...seneye 2 sezon burda uyarlancak..onlar 3 sezonda olacakalr...belki bir kaç bölüm burada 3 sezondan alabilirler...yani dizinin bölümlerinin nasıl olacağını zaten izlemeden bileceğiz...benim anlatmak istediğim bu..inşallah şimdi anlatabilmişidir....
aynı şey 20 dakika için de geçerli izlemden ne olacağı belli kadın hapse düşer orada kötü muamele görür kocası kurtarır kaçarlar sonra araya komiser girer en sonunda kadının masumiyeti anlaşıları ama karı-kocadan biri ya da ikisi de ölür

forumdash harbiden yazık sana be gülüm biraz alçal gel yanımıza bu ne havalı konuşmalar yav

Aynını söyledim işte...Neden üstelediniz? Arkamdan gelmeyin yanımdan gelin yada önumden yuruyun...

@beyazsoy 20 Dakika'nin neyini savunuyorsun? Başi belli sonu bellii 30 bölüm ilk ve son bölümü çıkar 28 bölüm "es" verilmiş sahneler izlicez...Sen neden bahsediyorsun? Yada şöyle yapacak;

Dizinin ilk bölümü için hapse girmesi adamın kaçırma planlarini parça parça anlatacak finali yine aynı olacak..Ben neden toptan izlemek varsa parça parça hafta hafta izlim? Söyle izlim...

İntikam 1.sezon aynı gidicek 2.sezon aynı gitmez bizim bölüm sayısı ve dizi sürelerimizle ABD dizilerinin bir değil...Bizde 2.sezonu çekildiğinde İntikamın ABD'de 3. sezon olcak...2.sezonu biz Ocak ayına kadar tüketmiş olursa ABD'de de bölümleri 1'e1 yakalama şansımız olcak...İ
şte heycan olcak.Bir ilk gerçekleşecek ve belki İntikamla Revenge ortak yapım olup senaryo ekipleri bile birleşebilir..En olmadık iş dizi sürelerimiz 2 seneye kalmaz 40 dk'ya iner...

Yani Beren TV dünyasının nabzını elinde tutacak gene :F:F

aynı şey 20 dakika için de geçerli izlemden ne olacağı belli kadın hapse düşer orada kötü muamele görür kocası kurtarır kaçarlar sonra araya komiser girer en sonunda kadının masumiyeti anlaşıları ama karı-kocadan biri ya da ikisi de ölür

Dizlerin konularının ana temalarıbellidir...aşk...intikam..evlilik..aldatma...bunalrın dışında ne yazabilirler...20 dakikadada konunun belli olduğunu ama bu konuyu nasıl işleyecekleri belli değil...çocukaların okul durumları ..neler yaşayacakalrı...eşin ne gibi şeyler yapacağı...karısını kurtarmak için uygulayacağı taktikaler değişik işlenecektir...ama intikamda böyle olamayacak zaten bu dizinim çekileceği zaman açıklandı..bire bir uyarlama olacağı...çok az değişikliğe gidileceği....revenge 3 sezondayken burada 2 sezon çekiliyor olacağı için her zaman dizinin aslı en az 15 bölüm önden gidecektir...

- - - Ekleme - - -

Forumdaş...senin arkandan gelme gibi yada yanında yürüme gibi bir niyetim yok...ben kendim yönü bulamabilecek zekadayım...

Dizlerin konularının ana temalarıbellidir...aşk...intikam..evlilik..aldatma...bunalrın dışında ne yazabilirler...20 dakikadada konunun belli olduğunu ama bu konuyu nasıl işleyecekleri belli değil...çocukaların okul durumları ..neler yaşayacakalrı...eşin ne gibi şeyler yapacağı...karısını kurtarmak için uygulayacağı taktikaler değişik işlenecektir...ama intikamda böyle olamayacak zaten bu dizinim çekileceği zaman açıklandı..bire bir uyarlama olacağı...çok az değişikliğe gidileceği....revenge 3 sezondayken burada 2 sezon çekiliyor olacağı için her zaman dizinin aslı en az 15 bölüm önden gidecektir...

seneye revwngwyi ykalıcak intikam :) 20 dakikayı görücez bakalı çopk şişirildi konusu türk halkından kopuk bir dizi için o kadar övüyosun :)(

seneye revwngwyi ykalıcak intikam :) 20 dakikayı görücez bakalı çopk şişirildi konusu türk halkından kopuk bir dizi için o kadar övüyosun :)(

20 dakikayı övmek..intikamı yermek gibi bir derdim yok...sadece şu an görünen olay bu...inşallah intikam çok başarılı olur...aması var işte...biliyorsun artık herkesin evinde net var..ve açıp diizleri takip ediyorlar..her yerdede revengadan uyarlama olacağı yazılıyor..bunu okuyan dizinin aslını izleyeceketir...ve belli süre sonra intikamın çekiciliği azalacaktır...insanlar okuduğu bir kitabı tekrar okuduğunda ilk okuduğu kadar zevk alırmı...ben almam şahsen...

- - - Ekleme - - -

20 dakika çok idalı bir dizi değil ki..30 bölüm olacağı...tek sezonluk olacağı baştan belirtildi...yani intikamla falan yarışmıyor...bu yarışı fanlar yapıyor...