İntikam Dizisinin Son Fragmanı Yayınladı. İlkkez Favoriforumum.net

Fitnelik yapma...Adam akıllı şeylerle..Yakişmiyor senin gibi birine..içimden bi "yazık" demek geçti.Seni başka sanırken gerçekle yuzleşmek =yazık anlamına geliryormuş bunu ögrettin şu yaşimda bana...
2hncsye.jpg
2q2h3t1.jpg

imamak ile inanmak aynı kökten geliyor onun için bulamazsin o sözlükte

duygu kelimesini gir onunda tersini bulamıyacaksin :)))

imamak ile inanmak aynı kökten geliyor onun için bulamazsin o sözlükte

duygu kelimesini gir onunda tersini bulamıyacaksin :)))

İmamak kelimesini suan senden duydum bırak TDK'yı google'de bile bulamadım...Köktencelik falan filan bunlar inanmak kelimesinin zıttını senin deyiminle "yalancılık" oldugunu acıklamıyor...

Neyse uzatmıcam uzatmayalım...Bu konudan gerilimden bir tek seni tam anlamıyla geçte olsa çözdüm..Sen bundan bi değer kaybedermisin "etmessin" elbette.Benim kazancım ne peki? En azından bi insan daha tanıyarak kendimi geliştirdim...iyi geceler.Az biraz başka konulara bakayım:)

İmamak kelimesini suan senden duydum bırak TDK'yı google'de bile bulamadım...Köktencelik falan filan bunlar inanmak kelimesinin zıttını senin deyiminle "yalancılık" oldugunu acıklamıyor...

Neyse uzatmıcam uzatmayalım...Bu konudan gerilimden bir tek seni tam anlamıyla geçte olsa çözdüm..Sen bundan bi değer kaybedermisin "etmessin" elbette.Benim kazancım ne peki? En azından bi insan daha tanıyarak kendimi geliştirdim...iyi geceler.Az biraz başka konulara bakayım:)

inanmayi sen buldun doğru soyledigini düşünmek. bu cumleyle me eki getir ne manaya geliyor

doğru soyledigini düşünmemek alsana inanmamak

bunu neden uzattın anlamadım

asıl bu dediklerine be inanamıyorum :)))))

ayrıca beni çözen ilk insansın

:)))))

Son düzenleme:
20 dakikayı övmek..intikamı yermek gibi bir derdim yok...sadece şu an görünen olay bu...inşallah intikam çok başarılı olur...aması var işte...biliyorsun artık herkesin evinde net var..ve açıp diizleri takip ediyorlar..her yerdede revengadan uyarlama olacağı yazılıyor..bunu okuyan dizinin aslını izleyeceketir...ve belli süre sonra intikamın çekiciliği azalacaktır...insanlar okuduğu bir kitabı tekrar okuduğunda ilk okuduğu kadar zevk alırmı...ben almam şahsen...

- - - Ekleme - - -

20 dakika çok idalı bir dizi değil ki..30 bölüm olacağı...tek sezonluk olacağı baştan belirtildi...yani intikamla falan yarışmıyor...bu yarışı fanlar yapıyor...

intikamın hedef kitlkesi kumandayı elinde tutan ev hanımları onların da nette pek iş yok genelde yemek tarifi ararlar nette:)
genç kesme gelince ezelin monte cristodan uyarlama olduğunu ööğrendikten sonra onu izleyip de bırakmayanalr bunu da izler

intikamın hedef kitlkesi kumandayı elinde tutan ev hanımları onların da nette pek iş yok genelde yemek tarifi ararlar nette:)
genç kesme gelince ezelin monte cristodan uyarlama olduğunu ööğrendikten sonra onu izleyip de bırakmayanalr bunu da izler

Ezel monta critodan esinlenme...intikam birebir aynı...çekecekleri bölümlerde ne olacağı belli...nasıl olacağı belli bir dizi demek istediğim bu...Ev hanımlarının sadece yemek tariflerine baktıkları dönem çoktan geçti...

Ezel monta critodan esinlenme...intikam birebir aynı...çekecekleri bölümlerde ne olacağı belli...nasıl olacağı belli bir dizi demek istediğim bu...Ev hanımlarının sadece yemek tariflerine baktıkları dönem çoktan geçti...

emre biraz geç kaldı eski soylemleri tekrar ediyor. belki nineler anlarda internet kulanıyor :)) zaten suan ev hanımları 30 yaşında olsa onlar gençken turkiyede internet pc yaygındı.

ki intikam ezelın kadın versiyonu diyoruz ki ezelın kitlesi kadınlardan ziyade erkeklerdi bu erkeklerde amerikan dızılerınden başını kaldırmayan tıplerdi çoğunluğu . buna beren hayranları eklenecek sadece.

yani bu diziyi izleyenler maalesef hepsi internetle hasir neşir ve duymadıysa facebook arkadaslarından şu sözü duyacak

x: yaw berenın dizisini izliyon mu kız çok süper olmuş kıyafetlere bayildim

y: ay sen o diziyi mi ızlıyon .kız o dizinin asli revenge adamlar aynısını çekmiş indir onu izle o daha kaliteli hemde zaten kıyafetler saçlarda aynı :)))))