İntikam Dizisinin Son Fragmanı Yayınladı. İlkkez Favoriforumum.net

tamam diyorum işte 20 dakika hata dolu ama snn kadar iyi değil kimse hata bulkmakta:D

Hatasız kul olmadığı gibi..hatasız dizide olmazmış....o yüzden 20 dakikada istediği kadar hata bulabilir...ne olacak yaniii....ben 20 dakikayı hatalarıylada izlerim..))))

Sadece ana konu...geri kalan her şey süpriz...İntikam birebir...sahne sahne aynı...karekterler aynı ...bölümlerde ne olacağını zaten biliyorsun...o zaman neyi ilginç gelecek ki..Berenin giydiği kıyafetlermi...:F:F:F:F:F

merak etme intikamın sonu belli değil daha heyecanlı 20 dakika nın sonu belli nesini izlicem sonunn bildğim şeyi :d

- - - Ekleme - - -

öyle değil hikayesi sadece uarlanmış bölümlerin hepsi orjinal bire bir kopy paste değil :))))

tek bir filmden nasıl o kadar bölüm olacak :dnasıl karşılaştırma bu tek bölümllükı işi 60 ölüm olacak işlekarşıolaştırıyon

Hala didişiyo musunuz=)
emrenin oldugu her yerde maalsef :))))

- - - Ekleme - - -

merak etme intikamın sonu belli değil daha heyecanlı 20 dakika nın sonu belli nesini izlicem sonunn bildğim şeyi :d

- - - Ekleme - - -

tek bir filmden nasıl o kadar bölüm olacak :dnasıl karşılaştırma bu tek bölümllükı işi 60 ölüm olacak işlekarşıolaştırıyon

20 dakikanın sonuda belli değil kerem deren ne yazar belli olmaz.

Emre 20 dakika 60 bölüm değil ki...30 bölüm...tek sezonluk bir dizi ....ama intikamın işi sor ya 4 sezon sürse ne yapacaksınız...:F:F:F

ben gülmek için yazıyorum beazsoy intikamı bilmeden uçuoyr kopğuyor eğleniyorum buyrada :d

intakım ne oldugu ortada kopy paste işte ilk bölümünde başı sonu belli oluyor işler :))))) görende dünayayı sarsmış bir senaryosu var sanacak :)))))

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy hit peşinde. Herkes sussun. Konuya mesaj falan atmak yok :D

ne zeki arkadaşlar var ya :))

Emre 20 dakika 60 bölüm değil ki...30 bölüm...tek sezonluk bir dizi ....ama intikamın işi sor ya 4 sezon sürse ne yapacaksınız...:F:F:F

sürsün panpa nasılsa aynı anda devam ediyoalr senaryo sıkıntısı olmaz :d
20 dakika 30 bölüm mü 25 bölümlük efsane olucak diğye başlayan son geldi aklıma :d
şimdi aynştaynalr buradan berkun oyayaa laf atar :d

sürsün panpa nasılsa aynı anda devam ediyoalr senaryo sıkıntısı olmaz :d
20 dakika 30 bölüm mü 25 bölümlük efsane olucak diğye başlayan son geldi aklıma :d
şimdi aynştaynalr buradan berkun oyayaa laf atar :d

kanal d de zaten berkun oyanın büyük başarısından dolayı transfer etiii :)))))

kanal d de zaten berkun oyanın büyük başarısından dolayı transfer etiii :)))))

bak dediğim gibi aynşltayn arkadaşımız ortaya çıktı :d tek sezonluı işler keşanlı ali ve son un akıbeti ortada 20 dakika d atek sezonda farkı olmaz :d
berkun oyalık iş yo kortada merak etme d yapım başarısız adamı tutmaz yol veriri

bak dediğim gibi aynşltayn arkadaşımız ortaya çıktı :d tek sezonluı işler keşanlı ali ve son un akıbeti ortada 20 dakika d atek sezonda farkı olmaz :d
berkun oyalık iş yo kortada merak etme d yapım başarısız adamı tutmaz yol veriri

demek kanal d de senin gibi düşünmüş :))))) tek sezonluk dizilerin başarısızlıgı sayılmaz berkun oaya müthiş senarsit dieye almışlar :)))) ne diyelim hayırlı olsun dua edinde revenge erken final yapmasın asıl ozaman SON'nnuz gelir

demek kanal d de senin gibi düşünmüş :))))) tek sezonluk dizilerin başarısızlıgı sayılmaz berkun oaya müthiş senarsit dieye almışlar :)))) ne diyelim hayırlı olsun dua edinde revenge erken final yapmasın asıl ozaman SON'nnuz gelir

erken final yapma şansı yok 3.sezon onayı aldı yani 3.sezon bitece kzaten tğürkiye için 3 sezon yeter de artar :)