- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Kendim için demedim zaten
@tolgab sanırım Almanya'da yaşıyordu, yurt dışında, o da doğal aslında ya da fiber bağlantılı.1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş..Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli
Ekli dosyayı görüntüle 107703
İnternet Hızınız Kaç Mbps?
Aşağıdaki siteden hızınızı test edip SS atabilirsiniz: https://www.speedtest.net/ İsteyen share butonundan image ya da forum url kısmını direkt kopyalayıp da paylaşabilir: Edit: Konuda paylaşılan internet hızlarının sıralaması: (anlık olarak ulaştığınız en yüksek ev interneti hız...fav10.net
Hız ölçme sites:
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
@tolgab @Dosi @slhttnmtl @DarkLegenD @Cervantes @denizz19 @Tolstoyevski @xdragxx @Gerekli24 @Araf @pompy @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @serhatt @kerem @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Turkuazz @bazinga @Aserat @xemrexxx @batuhankaralar @Özgür @EmreCan @emreemreu @MasacRE @MEnes @Doğan @Angelica @AteşBöceği @eskici @Mircan Saye @xemrexxx @Yiğitt ...
Sana dizi-film izlemek ve sosyal medyada internette takılmak hariç bir şey lazım değil gerçi netteBana lazım bir durum değilmiş
Benimkide fiber@tolgab sanırım Almanya'da yaşıyordu, yurt dışında, o da doğal aslında ya da fiber bağlantılı.
Aynen yazın hiç sıkıntı yaşamadı. O kadar online oynadıSana dizi-film izlemek ve sosyal medyada internette takılmak hariç bir şey lazım değil gerçi netteBizim gibi oyun filan oynamıyorsun yani, 10 mbps bile yeterken 44 mbps hayli hayli lüksAma yiğenin açısından iyi tabii, oyunlarda kafası rahattır
Yok yok taşındım ben
Sana dizi-film izlemek ve sosyal medyada internette takılmak hariç bir şey lazım değil gerçi netteBizim gibi oyun filan oynamıyorsun yani, 10 mbps bile yeterken 44 mbps hayli hayli lüksAma yiğenin açısından iyi tabii, oyunlarda kafası rahattır
Kaç mbps?Benimkide fiberama en düşüğüyada onun çok az bir tık üstü
------
Aynen yazın hiç sıkıntı yaşamadı. O kadar online oynadıaynı anda 7-8 cihaz çalışırken bile hiç sıkıntı yok
O ne? Herşeyi paylaştımKaç mbps?
Benimkide fiberama en düşüğüyada onun çok az bir tık üstü
------
Aynen yazın hiç sıkıntı yaşamadı. O kadar online oynadıaynı anda 7-8 cihaz çalışırken bile hiç sıkıntı yok
Tam anlamadım 😱Yok yok taşındım benEvim olarak göremiyorum da daha
Dalga geçiyorum be, eve gidince sonlarda olurum gibi geliyor da
Artık Avrupa Türkiye demenize gerek kalmadıNormalde bizim 50 Mbps diye biliyorum kampanyamız öyle ama 96 çıktı. 😱 Hiç de 96 gibi durmuyor ama.Üç kere denedim hep 96 küsür geldi. İlginç…
Ekli dosyayı görüntüle 107706
@Dosi nin ikincilik tahtını geçerek listeye 2.sıradan giriş yaptın...Normalde bizim 50 Mbps diye biliyorum kampanyamız öyle ama 96 çıktı. 😱 Hiç de 96 gibi durmuyor ama.Üç kere denedim hep 96 küsür geldi. İlginç…
Sonuncu olmasam yeterli hem benim kullandığım alanlar için zirve bu sonuç@Dosi nin ikincilik tahtını geçerek listeye 2.sıradan giriş yaptın...
İnternet Hızınız Kaç Mbps?
Aşağıdaki siteden hızınızı test edip SS atabilirsiniz: https://www.speedtest.net/ İsteyen share butonundan image ya da forum url kısmını direkt kopyalayıp da paylaşabilir: Edit: Konuda paylaşılan internet hızlarının sıralaması: (anlık olarak ulaştığınız en yüksek ev interneti hız...fav10.net
Bizim internetin bu kadar hızlı olduğuna inanmıyorum ben ya daha dün Netflix'ten dizi izlerken kaç kere dondu.
Şaşırdım, Türkiye 'de bu hızı görmek mümkünmüş demek ki.Normalde bizim 50 Mbps diye biliyorum kampanyamız öyle ama 96 çıktı. 😱 Hiç de 96 gibi durmuyor ama.Üç kere denedim hep 96 küsür geldi. İlginç…
Haticeye bakmayalım, neticeye bakalımBizim internetin bu kadar hızlı olduğuna inanmıyorum ben ya daha dün Netflix'ten dizi izlerken kaç kere dondu.
Ara ara test ederdim ilk defa böyle yüksek çıktı.
Bizim internetin bu kadar hızlı olduğuna inanmıyorum ben ya daha dün Netflix'ten dizi izlerken kaç kere dondu.
Ara ara test ederdim ilk defa böyle yüksek çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?