İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Bu sabahın körü:
IMG_20210819_060912.jpg

Bu da şimdi:
IMG_20210819_115734.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
O görünmüyor? Ya zaten ben en düşüğünü seçmişim :A senelerdir problem yaşamıyorum.

Bir sıkıntı yaşamıyorum. 15'te olsa sorun değil böyle sorunsuz olduğu sürece :A
1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. :A Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli :A

1629369274390.png

Hız ölçme sites:

1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. :A Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli :A

Ekli dosyayı görüntüle 107703

Hız ölçme sites:

Sıralamam MS'deki gibi hep sonlardayım :F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Hız ölçme sites:

Aa çok fazla olmuş bu hız :A

• Güldürdün

Hız ölçme sites:

@slhttnmtl evde değilim demişti :A
Sağlık ocağına veya hastaneye falan gittiğimde oranınkini deneyeceğim. Nede olsa tüm şehirde her mahallede var o ağ :A illa güçlüdür.

@Tolstoyevski pc görünüp yapınca görüldü :A
Düşük mü? Birşey indirdiğimiz yok ama :A
Ekli dosyayı görüntüle 107705
Bizde 8'i geçen yok gibi bir şey Upload hızında, o yüzden çok hızlı :A Bizdekiler genelde 3'ün altında, hatta 1'in altında çıkıyor. Upload özellikle Youtube'a video yüklerken etki ediyor, ne kadar yüksekse o kadar hızlı yükleniyor. 2'nin altında bir hızla 5 dakikalık video 40 dakikada yükleniyordu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Hız ölçme sites:

8.27 listeye ekle

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl and Dosi
Bizde 8'i geçen yok gibi bir şey Upload hızında, o yüzden çok hızlı :A Bizdekiler genelde 3'ün altında, hatta 1'in altında çıkıyor. Upload özellikle Youtube'a video yüklerken etki ediyor, ne kadar yüksekse o kadar hızlı yükleniyor. 2'nin altında bir hızla 5 dakikalık video 40 dakikada yükleniyordu :A
Bana lazım bir durum değilmiş :A

• Güldürdün