İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Upload az da olsa pinge etki ediyor olmalı ama şimdi baktım cidden çok önemli değilmiş, ben upload düşük diye böyle oluyor sanıyordum :A Upload genelde video yükleme süresini uzatıyor bir de, 2-3 dakikalık videoyu 1 saatte yüklediğim olmuştu...

ADSL'den VDSL'ye yeni geçtik bir hafta on gün oldu otomatik güncellenmiş yani, artık FIFA'da daha iyi sonuç alabilirim gibi ama önce PLUS indirim inadını kırmaları gerek yoksa işimiz yaş :A
Tuhaf cidden değerler kötü değil ki senin :A Hızım 2-3 diyince ben dowload sanmıştım :A Hatta değerlerin benden iyiyken niye oyunda bu kadar kötü anlam veremedim... Biz oynarken evde birileri aynı anda indirme yapıp bir şeyler izliyo olabillir belki.
------

Çile:A neden sordun ki :A
Haaa ne bilem konu kötü yerlere gidiyor sandım...

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Upload az da olsa pinge etki ediyor olmalı ama şimdi baktım cidden çok önemli değilmiş, ben upload düşük diye böyle oluyor sanıyordum :A Upload genelde video yükleme süresini uzatıyor bir de, 2-3 dakikalık videoyu 1 saatte yüklediğim olmuştu...

ADSL'den VDSL'ye yeni geçtik bir hafta on gün oldu otomatik güncellenmiş yani, artık FIFA'da daha iyi sonuç alabilirim gibi ama önce PLUS indirim inadını kırmaları gerek yoksa işimiz yaş :A
------

@denizz19 ne diyorsun 😱 :A
Bizden çekeceğin var dedin ben de çekerim dedim arizona kertenkelesi gibisiniz @xdragxx ile birlikte :F

Tuhaf cidden değerler kötü değil ki senin :A Hızım 2-3 diyince ben dowload sanmıştım :A Hatta değerlerin benden iyiyken niye oyunda bu kadar kötü anlam veremedim... Biz oynarken evde birileri aynı anda indirme yapıp bir şeyler izliyo olabillir belki.
------

Haaa ne bilem konu kötü yerlere gidiyor sandım...
Diyelim kötü yerlere gidiyor olsun sen hayırdır oğlum ali kıran baş kesen mi oldunuz :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
10 gündür aslında internet akıyor, daha önceleri 5-6 aralığında da geziyordu sık sık o dönemlere denk geliyordu bizim maçlar :A Evde 4-5 cihaz var tabii, bazen bizimkiler Youtube'dan dizi filan izleyince de ping artabiliyor sanırım :A

• Güldürdün
Yakın zamanda paket değişikliği ya da firma değişikliğine gideceğim ama Şubat ayında sözleşmesinin dolmasını bekliyorum :A En az 30'ları görmeyi umuyorum, bakalım nasip olacak mı..
------

Hahaha :F hiç özgür bir forum değil burası. :A
Neyse ben gidip bir film izleyeyim yoksa derin konulara dalıp ban yiyeceğiz hep birlikte iyi geceler şimdiden duş almayı unutma :A :A

Yakın zamanda paket değişikliği ya da firma değişikliğine gideceğim ama Şubat ayında sözleşmesinin dolmasını bekliyorum :A En az 30'ları görmeyi umuyorum, bakalım nasip olacak mı..
30'ları görürsen yutup oynatır :A
Ben online oyun oynarken evdeki herkese netten çıkın diyorum. Allahtan büyüklerin netle arası yok yoksa sıkıntı :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Kertenkele kılıklı ergenler iyi geceler size susacağınız yok görüşürüz kendinize cici bakın. :A
------

------

Neyse ben gidip bir film izleyeyim yoksa derin konulara dalıp ban yiyeceğiz hep birlikte iyi geceler şimdiden duş almayı unutma :A :A
@xdragxx sen hala bana de bak neler diyor:A

• Güldürdün
:A

11901630973.png

Son düzenleme:

------

@denizz19 ne diyorsun 😱 :A
Evet upload bir şey yüklerken yavaşsa çok sıkıntıya yol açıyor
------

Çuvalla para ödüyoruz oğlum ne 10'u???

Ekli dosyayı görüntüle 107684

Ücret ne kadar? Boş ver sakın söyleme hayır hayırrrrrrrrrr.
------

Elim ayağım titriyor... @xdragxx @Tolstoyevski
Ah be son umudum sendin :A
------

hekimoğlu-hekimoglu (6).gif

Bu arada seni ilk defa müzik dışında bir konuda görüyorum :A