İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Şu kel adam da giriyor mu :A Giriyorsa kesin virüslüdür:F
Benim bildiğim tek kel adam Walter White'dir, senin gibi şöyle böyle sitelerde hamsterli ortamlarda takılmıyoruz ki bilelim :bilmem: :A

Hamster ne la cahilliğime ver :A Açıklar mısın pek bilmiyorum sanal dünyayı :F
Kesin bilmiyorsundur :A

1629326741688.png
------

Eee @Tolstoyevski bu hızlar fena değil net mi değiştirdin :A
12 Mbps genel ortalamam ama yoğun günlerde 8-9'a iniyor :A Değiştirmedim ve Şubat'a dek de sözleşme devam edecek ama Şubat'ta değiştirmeyi düşünüyorum, altyapı gelmiş buralara belki onun da etkisi vardır tabii ADSL'den VDSL'e geçildi sanırım ama fiber gelmedi daha :A

Sen de SS at :A

Kesin bilmiyorsundur :A

------

12 Mbps genel ortalamam ama yoğun günlerde 8-9'a iniyor :A Değiştirmedim ve Şubat'a dek de sözleşme devam edecek ama Şubat'ta değiştirmeyi düşünüyorum, altyapı gelmiş buralara belki onun da etkisi vardır tabii ADSL'den VDSL'e geçildi sanırım ama fiber gelmedi daha :A

Sen de SS at :A
Vallaha o kadar üşengecim ki :A Ama benim de aynı sklgjkls
Eee bu hız olsa biz Fifa oynarken kasmaması lazım benim netle aynı :A Sen bi ara sanki 2-3 demiştin :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Vallaha o kadar üşengecim ki :A Ama benim de aynı sklgjkls
Eee bu hız olsa biz Fifa oynarken kasmaması lazım benim netle aynı :A Sen bi ara sanki 2-3 demiştin :A

Hızım 3.44 Mpbs SS'de de yer alıyor maalesef :A FIFA gibi online oyunlarda ****** değil Upload hızı önemli oluyor bildiğim kadarıyla, Upload da bu civarlarda kesince ping değeri sağlıksız oluyor :A En az 10 olsa yağ gibi akar her maç...
------

Dosiyi niye çağırdın bari mesajları silseydin şimdi gelir sıkıcı sıkıcı konuşur bu nasıl muhabbetler diye koca karılar gibi:A
O şu an uykular aleminde tavşan kovalayıp mangal yapıp yiyordur afiyetle :A Ama senin telif davası olayından dolayı çekeceğin var bizden... :A

Hızım 3.44 Mpbs SS'de de yer alıyor maalesef :A FIFA gibi online oyunlarda ****** değil Upload hızı önemli oluyor bildiğim kadarıyla, Upload da bu civarlarda kesince ping değeri sağlıksız oluyor :A En az 10 olsa yağ gibi akar her maç...
------

O şu an uykular aleminde tavşan kovalayıp mangal yapıp yiyordur afiyetle :A Ama senin telif davası olayından dolayı çekeceğin var bizden... :A
Yanlışın var :A Fifa gibi online oyunlarda dowload hızı daha önemli. Benim dowload hızım 12 upload hızım 0.7 falan sıfır kasma oluyor :A Öyle olsa ben oynayamam...

• İlginç
------

Çekerim ne olacak alışkın olduğum şey:A

• Güldürdün
Yanlışın var :A Fifa gibi online oyunlarda dowload hızı daha önemli. Benim dowload hızım 12 upload hızım 0.7 falan sıfır kasma oluyor :A Öyle olsa ben oynayamam...
Upload az da olsa pinge etki ediyor olmalı ama şimdi baktım cidden çok önemli değilmiş, ben upload düşük diye böyle oluyor sanıyordum :A Upload genelde video yükleme süresini uzatıyor bir de, 2-3 dakikalık videoyu 1 saatte yüklediğim olmuştu...

ADSL'den VDSL'ye yeni geçtik bir hafta on gün oldu otomatik güncellenmiş yani, artık FIFA'da daha iyi sonuç alabilirim gibi ama önce PLUS indirim inadını kırmaları gerek yoksa işimiz yaş :A
------

Çekerim ne olacak alışkın olduğum şey:A

Ne çekmesi ne oluyor?

@denizz19 ne diyorsun 😱 :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961