Erişebileceği en yüksek seviye, en fazla sanırım 10 Mbps olur.@Gerekli24 geceden beri kendisinden düşük bir hız görmek için can atıyordu. Sonunda onu mutlu edecek haber senden geldi.
Erişebileceği en yüksek seviye, en fazla sanırım 10 Mbps olur.@Gerekli24 geceden beri kendisinden düşük bir hız görmek için can atıyordu. Sonunda onu mutlu edecek haber senden geldi.
Bir de @Sherlock tan bekliyoruz SS çekinerek... Sinirimizi bozmaz umarım.
Bilgisayar başına geçince çözeceğim.Bir de @Sherlock tan bekliyoruz SS çekinerek... Sinirimizi bozmaz umarım.
Upload kaç peki
Boşuna hava atma konuda 100'ü gördük...
O görünmüyor? Ya zaten ben en düşüğünü seçmişim senelerdir problem yaşamıyorum.Upload kaç peki
Yine de İsveç standartları için hayal kırıklığı... Bizim için lüks ama İsveç için 30-40 hayal kırıklığı bence...
Bir sıkıntı yaşamıyorum. 15'te olsa sorun değil böyle sorunsuz olduğu süreceBoşuna hava atma konuda 100'ü gördük...
Kötü diye 30'u gösteriyor. 😡
@Tolstoyevski pc görünüp yapınca görüldüKötü diye 30'u gösteriyor. 😡
Arşive katma işlemi yapmış olsan, muhtemelen herhangi bir video dosyasını bile beş dakikada arşive katarsın.@Tolstoyevski pc görünüp yapınca görüldü
Düşük mü? Birşey arşive kattığımız yok ama
Ekli dosyayı görüntüle 107704
1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterliO görünmüyor? Ya zaten ben en düşüğünü seçmişim senelerdir problem yaşamıyorum.
Bir sıkıntı yaşamıyorum. 15'te olsa sorun değil böyle sorunsuz olduğu sürece
Sıralamam MS'deki gibi hep sonlardayım1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli
Ekli dosyayı görüntüle 107703
İnternet Hızınız Kaç Mbps?
Aşağıdaki siteden hızınızı test edip SS atabilirsiniz: https://www.speedtest.net/ İsteyen share butonundan image ya da forum url kısmını direkt kopyalayıp da paylaşabilir: Edit: Konuda paylaşılan internet hızlarının sıralaması: (anlık olarak ulaştığınız en yüksek ev interneti hız...fav10.net
Hız ölçme sites:
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
@tolgab @Dosi @slhttnmtl @DarkLegenD @Cervantes @denizz19 @Tolstoyevski @xdragxx @Gerekli24 @Araf @pompy @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @serhatt @kerem @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Turkuazz @bazinga @Aserat @xemrexxx @batuhankaralar @Özgür @EmreCan @emreemreu @MasacRE @MEnes @Doğan @Angelica @AteşBöceği @eskici @Mircan Saye @xemrexxx @Yiğitt ...
Aa çok fazla olmuş bu hız1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli
Aşağıdaki siteden hızınızı test edip SS atabilirsiniz: https://www.speedtest.net/ İsteyen share butonundan image ya da forum url kısmını direkt kopyalayıp da paylaşabilir: Edit: Konuda paylaşılan internet hızlarının sıralaması: (anlık olarak ulaştığınız en yüksek ev interneti hız...fav10.net
Hız ölçme sites:
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
@tolgab @Dosi @slhttnmtl @DarkLegenD @Cervantes @denizz19 @Tolstoyevski @xdragxx @Gerekli24 @Araf @pompy @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @serhatt @kerem @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Turkuazz @bazinga @Aserat @xemrexxx @batuhankaralar @Özgür @EmreCan @emreemreu @MasacRE @MEnes @Doğan @Angelica @AteşBöceği @eskici @Mircan Saye @xemrexxx @Yiğitt ...
@slhttnmtl evde değilim demişti1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli
Hız ölçme sites:
Bizde 8'i geçen yok gibi bir şey Upload hızında, o yüzden çok hızlı Bizdekiler genelde 3'ün altında, hatta 1'in altında çıkıyor. Upload özellikle Youtube'a video yüklerken etki ediyor, ne kadar yüksekse o kadar hızlı yükleniyor. 2'nin altında bir hızla 5 dakikalık video 40 dakikada yükleniyordu@Tolstoyevski pc görünüp yapınca görüldü
Düşük mü? Birşey indirdiğimiz yok ama
Ekli dosyayı görüntüle 107705
8.27 listeye ekle1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli
Hız ölçme sites:
Hile yapmayalım o sayılmaz @slhttnmtl evde ölçtürdüğünde onunla editlenecek@slhttnmtl evde değilim demişti
Sağlık ocağına veya hastaneye falan gittiğimde oranınkini deneyeceğim. Nede olsa tüm şehirde her mahallede var o ağ illa güçlüdür.
Bana lazım bir durum değilmişBizde 8'i geçen yok gibi bir şey Upload hızında, o yüzden çok hızlı Bizdekiler genelde 3'ün altında, hatta 1'in altında çıkıyor. Upload özellikle Youtube'a video yüklerken etki ediyor, ne kadar yüksekse o kadar hızlı yükleniyor. 2'nin altında bir hızla 5 dakikalık video 40 dakikada yükleniyordu