İnternet Hızınız Kaç Mbps?

1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. :A Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli :A

Ekli dosyayı görüntüle 107703

Hız ölçme sites:

@tolgab sanırım Almanya'da yaşıyordu, yurt dışında, o da doğal aslında ya da fiber bağlantılı. :A

Bana lazım bir durum değilmiş :A
Sana dizi-film izlemek ve sosyal medyada internette takılmak hariç bir şey lazım değil gerçi nette :A Bizim gibi oyun filan oynamıyorsun yani, 10 mbps bile yeterken 44 mbps hayli hayli lüks :A Ama yiğenin açısından iyi tabii, oyunlarda kafası rahattır :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@tolgab sanırım Almanya'da yaşıyordu, yurt dışında, o da doğal aslında ya da fiber bağlantılı. :A
Benimkide fiber :A ama en düşüğü :A yada onun çok az bir tık üstü :A
------

Sana dizi-film izlemek ve sosyal medyada internette takılmak hariç bir şey lazım değil gerçi nette :A Bizim gibi oyun filan oynamıyorsun yani, 10 mbps bile yeterken 44 mbps hayli hayli lüks :A Ama yiğenin açısından iyi tabii, oyunlarda kafası rahattır :A
Aynen yazın hiç sıkıntı yaşamadı. O kadar online oynadı :A aynı anda 7-8 cihaz çalışırken bile hiç sıkıntı yok :A

Benimkide fiber :A ama en düşüğü :A yada onun çok az bir tık üstü :A
------

Aynen yazın hiç sıkıntı yaşamadı. O kadar online oynadı :A aynı anda 7-8 cihaz çalışırken bile hiç sıkıntı yok :A
Kaç mbps?

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Normalde bizim 50 Mbps diye biliyorum kampanyamız öyle ama 96 çıktı. 😱 Hiç de 96 gibi durmuyor ama. :A Üç kere denedim hep 96 küsür geldi. İlginç…

170CFA72-977B-43E6-87F6-CEBEDB0790E3.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Dosi and slhttnmtl
Normalde bizim 50 Mbps diye biliyorum kampanyamız öyle ama 96 çıktı. 😱 Hiç de 96 gibi durmuyor ama. :A Üç kere denedim hep 96 küsür geldi. İlginç…

Ekli dosyayı görüntüle 107706
@Dosi nin ikincilik tahtını geçerek listeye 2.sıradan giriş yaptın...

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
@Dosi nin ikincilik tahtını geçerek listeye 2.sıradan giriş yaptın...

Sonuncu olmasam yeterli hem benim kullandığım alanlar için zirve bu sonuç :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bizim internetin bu kadar hızlı olduğuna inanmıyorum ben ya daha dün Netflix'ten dizi izlerken kaç kere dondu. :A

Ara ara test ederdim ilk defa böyle yüksek çıktı. :A
Haticeye bakmayalım, neticeye bakalım :A kağıt üstü yıktın geçtin :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Bizim internetin bu kadar hızlı olduğuna inanmıyorum ben ya daha dün Netflix'ten dizi izlerken kaç kere dondu. :A

Ara ara test ederdim ilk defa böyle yüksek çıktı. :A

Bir de şu siteden test et yine yaklaşık çıkarsa demek ki öyle demektir :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür