Sizin mahallenin kutusu mu?Bildiğim kadarıyla sokaklarda görülen şu kutulara olan uzaklıkla alakalı bu port meselesi
@Dosi @DarkLegenD
Sizin mahallenin kutusu mu?Bildiğim kadarıyla sokaklarda görülen şu kutulara olan uzaklıkla alakalı bu port meselesi
@Dosi @DarkLegenD
Hayır Google'dan buldum rastgeleSizin mahallenin kutusu mu?
Eeee zatenHayır Google'dan buldum rastgele
Bu burda bize uzak ya da ben görmedim dikkat etmedim
Seneye etrafa baka baka gezeyim eve yakın bi yerde buna benzer birşey vardı sanki ama o elektrik olabilir
Gerçi ben belki ev değişirim. Çokta önemi yok
Bir gece operasyonuyla portların yerlerini değiştirip 100 mbps hıza çıkmak...İnternet Santrali (saha dolabı) deniliyormuş bu kutulara sanırım, ben de sürekli görürdüm ama ismini daha yeni yeni öğrendim
Konuma yeni şeyler bıraktım bir bakıver gariİnternet Santrali (saha dolabı) deniliyormuş bu kutulara sanırım, ben de sürekli görürdüm ama ismini daha yeni yeni öğrendim
Allah kahretsin, her yerde en şanssız olmaktan bıktım...
Evin içinde laptopla internet çeksin diye dolaşırken yakalandım bu mesaja.@bazinga'nın kaç Mbps interneti var acaba, merak ettim. Hiç internetten yakındığını görmedim ve işi gücü bilgisayar üzerine.
Anlamadım bunu.
Bu site yanlış ölçüyor...1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli
Ekli dosyayı görüntüle 107710
İnternet Hızınız Kaç Mbps?
Aşağıdaki siteden hızınızı test edip SS atabilirsiniz: https://www.speedtest.net/ İsteyen share butonundan image ya da forum url kısmını direkt kopyalayıp da paylaşabilir: Edit: Konuda paylaşılan internet hızlarının sıralaması: (anlık olarak ulaştığınız en yüksek ev interneti hız...fav10.net
Hız ölçme sites:
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
@tolgab @Dosi @slhttnmtl @DarkLegenD @Cervantes @denizz19 @Tolstoyevski @xdragxx @Gerekli24 @Araf @pompy @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @serhatt @kerem @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Turkuazz @bazinga @Aserat @xemrexxx @batuhankaralar @Özgür @EmreCan @emreemreu @MasacRE @MEnes @Doğan @Angelica @AteşBöceği @eskici @Mircan Saye @xemrexxx @Yiğitt ...
Koskoca admin ama interneti çekmiyor. @Tolstoyevski sen eski internetinden yakınırdın, şimdi yakınıyor musun, ya sen @Gerekli24, benim internetim düşük diye seviniyordun, şimdi seviniyor musun?Evin içinde laptopla internet çeksin diye dolaşırken yakalandım bu mesaja.
Speedtest'i açmadı bile ben de mobile geçip mobilden yazıyorum bu mesajı.
İnternetim düşük diye değil yalnızım bu konuda diye üzülüyordum sağ olasın yalnız değiliz artıkKoskoca admin ama interneti çekmiyor. @Tolstoyevski sen eski internetinden yakınırdın, şimdi yakınıyor musun, ya sen @Gerekli24, benim internetim düşük diye seviniyordun, şimdi seviniyor musun?
Senin o uploadı benim downloaddan büyük
Çare önce tabii ki altyapı, ardından...Senin o uploadı benim downloaddan büyük
Altyapı bile en fazla 25Çare önce tabii ki altyapı, ardından...
Millenicom: Taahhütsüz Fiber Ev İnterneti Deneyimi
239,90 TL’den başlayan kotasız ve sınırsız internet deneyimi Millenicom’da. Fiber hızında taahhütsüz internet paketlerimizi incelemek için hemen tıkla!www.milleni.com.tr
#işbirliği #ürünyerleştirme #ücretliürüntanıtımı
Bu ne 😡😡 @Dosi nin hızdan bile 2 kat hızlı, İsveç’i sollamış adam 🤦🏻♂️
Listede adını tıkladığımda emre ozansoy çıkıyor.Anlamadım bunu.