İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Bildiğim kadarıyla sokaklarda görülen şu kutulara olan uzaklıkla alakalı bu port meselesi :A

57bf77bc873ad2fb3a67b4df9f18f943.JPG

@Dosi @DarkLegenD
Sizin mahallenin kutusu mu?

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
İnternet Santrali (saha dolabı) deniliyormuş bu kutulara sanırım, ben de sürekli görürdüm ama ismini daha yeni yeni öğrendim :A

saha-dolabi-1024x769.jpg

efe5ecbf2744f42b8126c1e1eb3f87b7-jpg.314202
Bir gece operasyonuyla portların yerlerini değiştirip 100 mbps hıza çıkmak...

@bazinga'nın kaç Mbps interneti var acaba, merak ettim. Hiç internetten yakındığını görmedim ve işi gücü bilgisayar üzerine. :A
Evin içinde laptopla internet çeksin diye dolaşırken yakalandım bu mesaja. :A

Speedtest'i açmadı bile ben de mobile geçip mobilden yazıyorum bu mesajı. :A

1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş.. :A Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli :A

Ekli dosyayı görüntüle 107710

Hız ölçme sites:

Bu site yanlış ölçüyor... :A

Evin içinde laptopla internet çeksin diye dolaşırken yakalandım bu mesaja. :A

Speedtest'i açmadı bile ben de mobile geçip mobilden yazıyorum bu mesajı. :A
Koskoca admin ama interneti çekmiyor. @Tolstoyevski sen eski internetinden yakınırdın, şimdi yakınıyor musun, ya sen @Gerekli24, benim internetim düşük diye seviniyordun, şimdi seviniyor musun? :A

Koskoca admin ama interneti çekmiyor. @Tolstoyevski sen eski internetinden yakınırdın, şimdi yakınıyor musun, ya sen @Gerekli24, benim internetim düşük diye seviniyordun, şimdi seviniyor musun? :A
İnternetim düşük diye değil yalnızım bu konuda diye üzülüyordum sağ olasın yalnız değiliz artık :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961