İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Bu arada internet alt yapınızın ne kadar desteklediğini ve santrala uzaklığını da şu sitelerin birinden öğrenebilirsiniz güvenli şekilde :A

@Araf @xdragxx @12.Adam @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Gerekli24 @EmreCan @Emre Ozansoy @slhttnmtl

@Dosi sen de ancak Ankara'daki evinizin adresini biliyorsan öğrenebilirsin :A
81 çıktı. Boş port yok diyor, bu ne demek? 😡

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Benim eski oturduğum yer şuankine göre daha merkeze uzak bina ama çok yüksek bu doğrudan evle mi alakalı yoksa yerle mi @Tolstoyevski
Bulunduğu mahalle olabilir. Eski binamız dar sokaklı ve eski tip evler ama şimdiki bahçeli ve yeri oldukça iyi bir yerde. Bulundukları cadde ve evin durumu etki ediyor olabilir.

81 çıktı. Boş port yok diyor, bu ne demek? 😡
Arayıp sorman gerek belki yükseltirler hızını 😡

Port olayı herhalde internet kullanan kişilerin kullandığı süre boyunca o port denilen şeye sahip oluyor, iptal etmesi ya da taşınması gerekiyor portun boşa çıkması için.. O tarz bir şey... Birisi iptal etse internetini sen hemen kapabilirsin mesela, ama tamamen sallıyor da olabilirim şu an...
Aynı cadde ama 2 ayrı apartman denedim. Biri 100mbps (25 metre) diğeri 95mbps (35 metre) çıktı. O civardır herhalde :A iyi mi? :A

Uzaklık ne kadar azsa o kadar iyidir, o yüzden gayet iyi :A Hız sorunu çekmezsiniz memlekette :A

Bulunduğu mahalle olabilir. Eski binamız dar sokaklı ve eski tip evler ama şimdiki bahçeli ve yeri oldukça iyi bir yerde. Bulundukları cadde ve evin durumu etki ediyor olabilir.
Noyu tam hatırlamıyorum ama diğer noları da denedim müstakildi yanlışsa bile yine şuanki yerden iyi çıkıyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi

Port olayı herhalde internet kullanan kişilerin kullandığı süre boyunca o port denilen şeye sahip oluyor, iptal etmesi ya da taşınması gerekiyor portun boşa çıkması için.. O tarz bir şey... Birisi iptal etse internetini sen hemen kapabilirsin mesela, ama tamamen sallıyor da olabilirim şu an...

Uzaklık ne kadar azsa o kadar iyidir, o yüzden gayet iyi :A Hız sorunu çekmezsiniz memlekette :A
35 olan galiba 3. Kat falandı :A
Ev iyi mahallede. Eminim iyidir imkanı :A

Benim eski oturduğum yer şuankine göre daha merkeze uzak bina ama çok yüksek bu doğrudan evle mi alakalı yoksa yerle mi @Tolstoyevski
Bildiğim kadarıyla sokaklarda görülen şu kutulara olan uzaklıkla alakalı bu port meselesi :A

57bf77bc873ad2fb3a67b4df9f18f943.JPG

@Dosi @DarkLegenD

Bana niye kızıyorsun. 😠 Aynen, hızı yükselttirip faturayı 150 tlye dayandırayım da babam dövsün beni. 😡

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961