Oturduğum yerde Turkcell fiber altyapısı var dolayısıyla internet hızını köküne kadar kullanabiliyorum.Böyle bir şey mümkün müydü 😱
Oturduğum yerde Turkcell fiber altyapısı var dolayısıyla internet hızını köküne kadar kullanabiliyorum.Böyle bir şey mümkün müydü 😱
Fiber olmadan 79'sa, fiber olsa 150-200 olurdu sanırım en az.79 Mbps çıktı ama Fiber yok VDSL var sanırım. VDSL için de ekstra kurulum işleri falan gerekiyor sanırım. Yeni modem almak lazım bir kere...
Santral dibimdeymiş de işte fiber yok.Fiber olmadan 79'sa, fiber olsa 150-200 olurdu sanırım en az.
Yok beee açık değildi program ben de ona şaşırdım zaten... Değişik bir site her ölçümde farklı çıkardı...Bu çok normal bir durum, bir önceki mesajımda dediğim gibi ülkemizde internetle alakalı herhangi bir standart yok. Deneyim kişiden kişiye bir hayli değişiyor. Millenicom, TürkNet gibi servis sağlayıcılarının en büyük avantajı taahütsüz paketler sunuyor olmaları. Örnek vermek gerekirse ben önce TürkNet'e geçtim, ardından beğenmedim ve yanlış hatırlamıyorsam 2 ay sonra Millenicom'a geçiş yaptım. Geçiş işlemleri de hızlıca hallediliyor, internet kurulumu o kadar meşakkatli bir iş değil artık. Kısacası konfor alanından çıkarak çok daha yüksek hızlarda bir internete sahip olma ihtimalim varsa, bu riski almaya değer bence. Tabii ki altyapı da yüksek hızlara müsaade ediyorsa...
20'den adım adım 50'ye yükselmesini, malum programı kapatmış olmanla açıklayabiliriz bence.
VDSL altyapısı ADSL'den sonra geliyor o ortama ve kurulum işleri gerekmiyor, direkt VDSL'e geçiş yaptırmaları lazım hatta sana bile sormadan sadece bildirim sms göndererek Benim de Şubat 2022'de bitiyor TTNET'le sözleşmem, geçen arayıp sordum 6 ay kala iptal etsek ceza bedeli ne olur diye, 200-300 lira bekliyordum ama 2 bin liranın üstünde çıkardılar o yüzden Şubat'a dek mecburuz79 Mbps çıktı ama Fiber yok VDSL var sanırım. VDSL için de ekstra kurulum işleri falan gerekiyor sanırım. Yeni modem almak lazım bir kere...
Downloa d sözü neden sansürleniyor? @bazingaPing - 4 ms
Downloa d - 27.86 Mbps
Upload - 35.65 Mbps
Eskiden illegal şeyleri çağrıştırıyordu. Günümüzde saçma duruyor. Bir ara kaldırayım.Ping - 4 ms
Downloa d - 27.86 Mbps
Upload - 35.65 Mbps
------
Downloa d sözü neden sansürleniyor? @bazinga
d-yı o yüzden ayrı yazdım.
Bu ne 😡😡 ilk mesajdan editle kendini benim elim gitmiyor:S
Gerek yok edite. O ilk zamanlardıBu ne 😡😡 ilk mesajdan editle kendini benim elim gitmiyor:S
Mobil İnternetse sayılmaz ama?
Gayet de önemli eğer mobil veri internetiyse zaten 4G’de normaldir, mühim olan evdeki modeminin hızıGerek yok edite. O ilk zamanlardı
Ne olduğu önemsiz. Şuan mevcut hızım
Benim de mobil netim 50'ye çıkıyor o zaman konuda 50 yazam.Gerek yok edite. O ilk zamanlardı
Ne olduğu önemsiz. Şuan mevcut hızım
Konuya ekledim mi birşey mobil 50 iyi mi?Benim de mobil netim 50'ye çıkıyor o zaman konuda 50 yazam.
Fark etmez demişsin de o yüzden dedimKonuya ekledim mi birşey mobil 50 iyi mi?
İnternetim değiştirmeyi düşünüyorum. Belki bu kez 200 falan olurGayet de önemli eğer mobil veri internetiyse zaten 4G’de normaldir, mühim olan evdeki modeminin hızı
İnternetim değiştirmeyi düşünüyorum. Belki bu kez 200 falan olur
Arkadaşların evine gidince unutmazsam testl yapayım. En yüksek olana geçerim