Siz aşırı amaçlarda kullanan ama az hıza sahip. Ben anca mesaj yaz YouTube izle PS oyna başka yok ama hız iyiBuldun garibanları çatlat bakalım bizler de 30’larda sürünelim 😡😏
Siz aşırı amaçlarda kullanan ama az hıza sahip. Ben anca mesaj yaz YouTube izle PS oyna başka yok ama hız iyiBuldun garibanları çatlat bakalım bizler de 30’larda sürünelim 😡😏
Hangi paketi seçtiğin önemli. Burada da 500'e kadar paketler var ama pahalı ve o kadar hıza ihtiyacım yok.İnternetim değiştirmeyi düşünüyorum. Belki bu kez 200 falan olur
Arkadaşların evine gidince unutmazsam testl yapayım. En yüksek olana geçerim
Geçen ay 1.2 TB internet kullanılmış evde bir ayda, yani 1200 GB Sizin kaç kullanıldığınızı göremezsin sanırım internetinizin uygulaması YoksaSiz aşırı amaçlarda kullanan ama az hıza sahip. Ben anca mesaj yaz YouTube izle PS oyna başka yok ama hız iyi
Bizde de galiba öyle, veya daha fazlası. Oyun indirme yaygın buralarda ve ona göre çok seçenek oluyor. Benimki bir düşüğün üstü. Önceleri tek kalırdım sorun yoktu. Şimdi biraz kalabalık ve İsveç kanallarıda internet yayına geçmiş. O ayrı, ip TV ayrı git gide evde ineternet gerektiren araçlar çoğalmaya başladı. Daha üst hızı alacağım gibi.Hangi paketi seçtiğin önemli. Burada da 500'e kadar paketler var ama pahalı ve o kadar hıza ihtiyacım yok.
Yok ama çok merak ediyorum araştıracağımGeçen ay 1.2 TB internet kullanılmış evde bir ayda, yani 1200 GB Sizin kaç kullanıldığınızı göremezsin sanırım internetinizin uygulaması Yoksa
Benim mobil bile 10 falanBu ne 😡😡 ilk mesajdan editle kendini benim elim gitmiyor:S
Mobil İnternetse sayılmaz ama?
Mobil 4G ise mekandan mekana değişiyor; evde 5 arabada 15 açık bir caddede 55-85 olabiliyor meselaBenim mobil bile 10 falan
Güldürdün atıp hala eklememen.ss @Tolstoyevski
Bu gece ekleyeceğim hepsini, geçen aklımdaydı ama yoğunluktan dolayı unutmuşumGüldürdün atıp hala eklememen.ss @Tolstoyevski
Benimki en azından dengeli
Sen okulda mısın?
Okul interneti genelde yavaş olurdu
Yarın ben de deneyeyim unutmadan yalnız bu şehirdeki tüm okullar,kreşler ve kütüphaneler aynı ağdan bağlanıyor. Yolda yürürken birden bağlanabiliyor bu yüzden
Sizin orada WiFi şifresini mi kırmışlar ki anında bağlanıyor.Yarın ben de deneyeyim unutmadan yalnız bu şehirdeki tüm okullar,kreşler ve kütüphaneler aynı ağdan bağlanıyor. Yolda yürürken birden bağlanabiliyor bu yüzden
Hastane ve sağlık ocaklarıda kendi aralarında aynı ağdan.
Yolculuk zamanında şimdilik sadece 1 tane otobüste wifi var yani internet bol
Sen okulda mısın?
Evet fakültedeyim, şimdiye dek yavaşladığını hiç hatırlamıyorum bunca seneOkul interneti genelde yavaş olurdu
Buna da binlerce kişi bağlanıyordur bakalım sizin hız kaç çıkacak ben 300’ü görmüştümYarın ben de deneyeyim unutmadan yalnız bu şehirdeki tüm okullar,kreşler ve kütüphaneler aynı ağdan bağlanıyor. Yolda yürürken birden bağlanabiliyor bu yüzden
Hastane ve sağlık ocaklarıda kendi aralarında aynı ağdan.
Yolculuk zamanında şimdilik sadece 1 tane otobüste wifi var yani internet bol
Bizimkinde pek hayır gelmiyorduEvet fakültedeyim, şimdiye dek yavaşladığını hiç hatırlamıyorum bunca sene
Buna da binlerce kişi bağlanıyordur bakalım sizin hız kaç çıkacak ben 300’ü görmüştüm
Evden çıkabilmişsin bu bir mucize.Evet fakültedeyim, şimdiye dek yavaşladığını hiç hatırlamıyorum bunca sene
Buna da binlerce kişi bağlanıyordur bakalım sizin hız kaç çıkacak ben 300’ü görmüştüm
Şifresiz ağ. Tüm öğrenciler öğretmenler rahatlıkla bağlansın diye. Telefonda zaten otomatik bağlanıyor yanından geçince veya okulda bulununcaSizin orada WiFi şifresini mi kırmışlar ki anında bağlanıyor.
Tüm şehrin okulları bağlı buna. Bizde daha fazla yük varEvet fakültedeyim, şimdiye dek yavaşladığını hiç hatırlamıyorum bunca sene