İnternet Hızınız Kaç Mbps?

Siz aşırı amaçlarda kullanan ama az hıza sahip. Ben anca mesaj yaz YouTube izle PS oyna başka yok ama hız iyi :A
Geçen ay 1.2 TB internet kullanılmış evde bir ayda, yani 1200 GB :A Sizin kaç kullanıldığınızı göremezsin sanırım internetinizin uygulaması Yoksa :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hangi paketi seçtiğin önemli. Burada da 500'e kadar paketler var ama pahalı ve o kadar hıza ihtiyacım yok. :)
Bizde de galiba öyle, veya daha fazlası. Oyun indirme yaygın buralarda ve ona göre çok seçenek oluyor. Benimki bir düşüğün üstü. Önceleri tek kalırdım sorun yoktu. Şimdi biraz kalabalık ve İsveç kanallarıda internet yayına geçmiş. O ayrı, ip TV ayrı git gide evde ineternet gerektiren araçlar çoğalmaya başladı. Daha üst hızı alacağım gibi.
------

Ama bu halide sorun yok. 10 cihaz bağlansa bile sorun yaşamıyoruz
------

Geçen ay 1.2 TB internet kullanılmış evde bir ayda, yani 1200 GB :A Sizin kaç kullanıldığınızı göremezsin sanırım internetinizin uygulaması Yoksa :A
Yok ama çok merak ediyorum :A araştıracağım

Benimkini de eklersin. :A @Tolstoyevski

Ekran görüntüsü 2021-09-05 190245.png

Okulun internetinden bağlanınca akıyor maşallah :A @Dosi

Ekli dosyayı görüntüle 110004
Yarın ben de deneyeyim unutmadan :A yalnız bu şehirdeki tüm okullar,kreşler ve kütüphaneler aynı ağdan bağlanıyor. Yolda yürürken birden bağlanabiliyor bu yüzden :A
Hastane ve sağlık ocaklarıda kendi aralarında aynı ağdan.
Yolculuk zamanında şimdilik sadece 1 tane otobüste wifi var :A yani internet bol :A

Yarın ben de deneyeyim unutmadan :A yalnız bu şehirdeki tüm okullar,kreşler ve kütüphaneler aynı ağdan bağlanıyor. Yolda yürürken birden bağlanabiliyor bu yüzden :A
Yolculuk zamanında şimdilik sadece 1 tane otobüste wifi var :A yani internet bol :A
Sizin orada WiFi şifresini mi kırmışlar ki anında bağlanıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen okulda mısın? :A

Okul interneti genelde yavaş olurdu :A
Evet fakültedeyim, şimdiye dek yavaşladığını hiç hatırlamıyorum bunca sene :A

Buna da binlerce kişi bağlanıyordur bakalım sizin hız kaç çıkacak ben 300’ü görmüştüm :A

Sizin orada WiFi şifresini mi kırmışlar ki anında bağlanıyor. :A
Şifresiz ağ. Tüm öğrenciler öğretmenler rahatlıkla bağlansın diye. Telefonda zaten otomatik bağlanıyor yanından geçince veya okulda bulununca :A

Evet fakültedeyim, şimdiye dek yavaşladığını hiç hatırlamıyorum bunca sene :A

Buna da binlerce kişi bağlanıyordur bakalım sizin hız kaç çıkacak ben 300’ü görmüştüm :A
Tüm şehrin okulları bağlı buna. Bizde daha fazla yük var :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961