- Reaksiyon puanı
- 38,821
- Puanı
- 1,060
Sizin mahallenin kutusu mu?Bildiğim kadarıyla sokaklarda görülen şu kutulara olan uzaklıkla alakalı bu port meselesi
![]()
@Dosi @DarkLegenD
Sizin mahallenin kutusu mu?Bildiğim kadarıyla sokaklarda görülen şu kutulara olan uzaklıkla alakalı bu port meselesi
![]()
@Dosi @DarkLegenD
Hayır Google'dan buldum rastgeleSizin mahallenin kutusu mu?
Eeee zatenHayır Google'dan buldum rastgele![]()
Bu burda bize uzak ya da ben görmedim dikkat etmedim
Seneye etrafa baka baka gezeyimeve yakın bi yerde buna benzer birşey vardı sanki ama o elektrik olabilir
Gerçi ben belki ev değişirim. Çokta önemi yok![]()
Bir gece operasyonuyla portların yerlerini değiştirip 100 mbps hıza çıkmak...İnternet Santrali (saha dolabı) deniliyormuş bu kutulara sanırım, ben de sürekli görürdüm ama ismini daha yeni yeni öğrendim
![]()
![]()
Konuma yeni şeyler bıraktım bir bakıver gariİnternet Santrali (saha dolabı) deniliyormuş bu kutulara sanırım, ben de sürekli görürdüm ama ismini daha yeni yeni öğrendim
![]()
![]()
Allah kahretsin, her yerde en şanssız olmaktan bıktım...
Evin içinde laptopla internet çeksin diye dolaşırken yakalandım bu mesaja.@bazinga'nın kaç Mbps interneti var acaba, merak ettim. Hiç internetten yakındığını görmedim ve işi gücü bilgisayar üzerine.![]()
Anlamadım bunu.
Bu site yanlış ölçüyor...1. Mesaja atladığım yoksa konuda paylaşılan hızların sıralamasını ekledim, hayatımız rekabet olmuş..Sıralamaya girmek isteyenlerin internet hızını ölçüp SS atması yeterli
Ekli dosyayı görüntüle 107710
![]()
İnternet Hızınız Kaç Mbps?
Aşağıdaki siteden hızınızı test edip SS atabilirsiniz: https://www.speedtest.net/ İsteyen share butonundan image ya da forum url kısmını direkt kopyalayıp da paylaşabilir: Edit: Konuda paylaşılan internet hızlarının sıralaması: (anlık olarak ulaştığınız en yüksek ev interneti hız...fav10.net
Hız ölçme sites:
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
@tolgab @Dosi @slhttnmtl @DarkLegenD @Cervantes @denizz19 @Tolstoyevski @xdragxx @Gerekli24 @Araf @pompy @12.Adam @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @serhatt @kerem @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Turkuazz @bazinga @Aserat @xemrexxx @batuhankaralar @Özgür @EmreCan @emreemreu @MasacRE @MEnes @Doğan @Angelica @AteşBöceği @eskici @Mircan Saye @xemrexxx @Yiğitt ...
Koskoca admin ama interneti çekmiyor. @Tolstoyevski sen eski internetinden yakınırdın, şimdi yakınıyor musun, ya sen @Gerekli24, benim internetim düşük diye seviniyordun, şimdi seviniyor musun?Evin içinde laptopla internet çeksin diye dolaşırken yakalandım bu mesaja.
Speedtest'i açmadı bile ben de mobile geçip mobilden yazıyorum bu mesajı.![]()
İnternetim düşük diye değil yalnızım bu konuda diye üzülüyordum sağ olasın yalnız değiliz artıkKoskoca admin ama interneti çekmiyor. @Tolstoyevski sen eski internetinden yakınırdın, şimdi yakınıyor musun, ya sen @Gerekli24, benim internetim düşük diye seviniyordun, şimdi seviniyor musun?![]()
Senin o uploadı benim downloaddan büyük
Çare önce tabii ki altyapı, ardından...Senin o uploadı benim downloaddan büyük![]()
Altyapı bile en fazla 25Çare önce tabii ki altyapı, ardından...
Millenicom: Taahhütsüz Fiber Ev İnterneti Deneyimi
239,90 TL’den başlayan kotasız ve sınırsız internet deneyimi Millenicom’da. Fiber hızında taahhütsüz internet paketlerimizi incelemek için hemen tıkla!www.milleni.com.tr
#işbirliği #ürünyerleştirme #ücretliürüntanıtımı
Bu ne 😡😡 @Dosi nin hızdan bile 2 kat hızlı, İsveç’i sollamış adam 🤦🏻♂️
Listede adını tıkladığımda emre ozansoy çıkıyor.Anlamadım bunu.![]()