İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Guardiola, Pochettino, Mourinho, Klopp bu 4'lünün bu hareketi herhangi bir durumda yapacağına ihtimal vermiyorum. Ki zaten bu tutku ile yapılmış bir hareket değil. Alakası yok. Bu ego ile kibir ile veya buna benzer bir eziklik duyguysuyla yapılmış bir şey.

Reactions: MEnes
Bu kadar çapsızlık ve vizyonsuzluk dolu uzun bir mesaj yazmaya utanmadın mı be adam... Biraz benim uzun mesajlarımdan örnek alır insan. Biraz feyiz alır, kendine kalite ve seviye ekler. Bak @DarkLegenD e benimle konuşa konuşa elitizm üyesi, yüksek seviye bir birey olacak neredeyse. Sen de biraz örnek alsana kardeşim, ne bu rezillikler silsilesi mesajlar...

Ya aşağıdaki kanalın ve dizilerinin hayranı olan bir insan ne kadar elit, ne kadar kaliteli olabilir.
Verdiğin örnekten utan be kardeşim...
@DarkLegenD

Reactions: MEnes
Reactions: Sherlock and MEnes
Leicester City vs Wolves maçını izledim. Kısır ama kaliteli maç oldu. Diego Jota bugün fazla etkisizdi. Çok top kaybetti, hiç ikili mücadele kazanamadı neredeyse. %97'lik pozisyonu ise kalitesine yakışmayan bir biçimde dışarıya attı. Leicester genel olarak daha etkiliydi ve topla daha fazla oynadı. LC daha hazır gibi 5. lik için.

Çağlar Söyüncü iyi performans gösterdi. Jota'ya takla attırıyordu en son. Ofansif pek iş yapmadı, yan paslarla hatasız şekilde oynadı. Tabii 1-2 kez adam kaçırdı ama olsun. Defansa ve orta sahadaki takım arkadaşlarına emirler yağdırıyordu, güzel bir şey. Sakız da çiğniyor. Chelsea deplasmanında -olursa- bol pozisyonlu maçta daha iyi görürüz durumunu. Şimdilik formayı kapmıştır muhtemelen.

Arsenal vs Burnley.

Nicolas Pepe ve Ceballos çok iyi. Çok can yakar bu takım. Yine Avrupa Ligi finaline yürürler.

Not: Guendozi, sana aşığım ve seni öveceğim.

Liverpool'umuzun şampiyonluk yolunda City'nin puan kaybı yaşayacağı ilk maçı izliyor musunuz bakalım
Son dakikalarda ecel terleri döküyordu takım, Sout'lu oyuncu topa düzgün vurabilse "acaba ilk 5'e girebilir miyiz?" diye düşünüyor olurdun şu an.

Reactions: MasacRE