Bu şahsı görmek beni her seferinde derinden yaralıyor ve bu şahsın hala takımın başında sezona başlıyor oluşu beni daha da kötü yapıyor.
Nasıl olacak bilmiyorum ama bu sene ne yapıp edip hocasız bir şekilde 3 kupa almasını bekleyeceğiz Messi'den. Geçen sene direkten döndü. Bu sene Griezmann'la, De Jong'la, (oynatılırsa) Puig'le, Arthur'la, Alena ile tempolu ve dinamik bir çekirdek var hem orta sahada hem hücumda. Tabi bunları oynatmayıp yine gidip ŞL yarı finalinde Busquets Rakitic Vidal Sergi Roberto yapar ilerde de Suarez Messi oynatırsa yine benzer sonuçlar kaçınılmaz olacaktır... Dönüp dolaşıp aynı kapıya çıkıyoruz. Valverde must be fired...
Ben bu sene için hiç umutlanmıyorum artık adaşım, geçtiğimiz iki senede bu rezil, hocalıktan nasibini almamış adam yüzünden hezimetler yaşadı Messi. Ne olursa olsun, ne kadar leş oynasalar dahi sürekli aynı isimleri oynatıyor. Sol beke Firpo’yu aldılar, belki görmüşsündür. Çok iyi bir futbolcu, gelecek vaadediyor ama sence bir maç dahi ilk 11 başlar mı? Geçen sene belki de turu veren Alba’yı keser mi? Kesmez. Rakitic takıntısı biter mi bu adamın? Puig’i, De Jong’u oynatır mı? Oynatmaz. Hadi De Jong belki, o kadar para verdiler, bunu çok seven yönetimle arası bozulmasın diye oynatır onu. Griezmann varken en ideal dizilişin nasıl olur? Suarez’in yerine koyarsın direkt. Ama bu adam Suarez’i keser mi? İmkanı yok, çünkü bunda o çap yok. Kabul edelim bunları ve umutlanmayı bırakalım ŞL için. Ya takıma stoper lazım, almıyorlar. Sürekli hücum hattına takviye yapıyorlar. Burada da yönetim suçlu. Sonuç olarak bunlar yönetim + hoca + çapsız futbolcular olarak yine Messi’nin başını yiyecekler. Biz de Messi’yi elenirken görüp kafayı yeriz artık...