Dakika 14, kornerden kafayı vuran @Sherlock topu ağlara gönderiyor...
Modernizm her türlü kazanır.Pep Barcelona'sı bu Liverpool'dan çok daha iyiydi![]()
Vallaha bilemiyicemModernizm her türlü kazanır.Messi, Xavi, Iniesta üçgen kurup 600 tane pas yaparken bir bakmışsın Mane golü atmış.
Aa, o da ne? 3-0.
![]()
Traore, Klopp'un kimyasını bozar ve belki de şampiyonluktan eder.Bugün şanlı Liverpool’umuz Wolves deplasmanından da galip ayrılır mi sizce?GS ve Liverpool’a yüklü girdim, Liverpool konusunda stresliyim hata mi ettik acaba diye
@DarkLegenD @Sherlock
Bugün şanlı Liverpool’umuz Wolves deplasmanından da galip ayrılır mi sizce?GS ve Liverpool’a yüklü girdim, Liverpool konusunda stresliyim hata mi ettik acaba diye
@DarkLegenD @Sherlock
Traore, Klopp'un kimyasını bozar ve belki de şampiyonluktan eder.![]()
Aşağıdaki sağ bek, İngiltere futboluna damgasını vurmaya devam ediyor.Gs'de öyle böyle kazanmış, bugünü olumlu kapatacaksın sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 74814
Traore, Klopp'un kimyasını bozar ve belki de şampiyonluktan eder.![]()
Aşağıdaki sağ bek, İngiltere futboluna damgasını vurmaya devam ediyor.Gs'de öyle böyle kazanmış, bugünü olumlu kapatacaksın sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 74814
Bakın samimi söylüyorum, bu maç döner... O havayı, o ışığı aldım ben. Hislerim ile Liverpool'un serisini bitirdiğim ve Tolstoyevksi'nin 3 lirasının hiç olmasına sebep olduğum için özür diliyorum.Kornerden gelen gol sonrası 1-0 öne geçtik ama dikkatini çekerim 22’de 21 yapıp 1 beraberliği olan Liverpool bugün puan kaybedecek çünkü ben kupon yapmışım ve son maç, lanetin kalkması çok zor![]()
Üstte dediğim gibi Liverpool’un kazanması mucize olur bugünGS de 2.golü kornerden attı böyle, son saniyeye kadar stres yaptırdı.
![]()