3 atıp 5 kazanmadın mı, neyin şovu bu? @Sherlock
Tabii kıyak para kazandıysan bu fakir öğrenci kardeşini de gör yani yeri gelmişken.
90’a 260 küsür geldi ayıptır söylemesi Hâyır işlerinde kulllanacağım tabi, var bir hayalimiz şu kasadaki sermayeyi sağlam tutup besleyebilmek mesele bu da tamamen soğukanlılık gerektiren strateji oyunu (haftasonu kasa sıfırlandı)3 atıp 5 kazanmadın mı, neyin şovu bu? @Sherlock
Tabii kıyak para kazandıysan bu fakir öğrenci kardeşini de gör yani yeri gelmişken.
Sanırım Online oynuyorsunuz.Hangi siteden?90’a 260 küsür geldi ayıptır söylemesi Hâyır işlerinde kulllanacağım tabi, var bir hayalimiz şu kasadaki sermayeyi sağlam tutup besleyebilmek mesele bu da tamamen soğukanlılık gerektiren strateji oyunu (haftasonu kasa sıfırlandı)
Sanırım Online oynuyorsunuz.Hangi siteden?
Gülüyoruz falan ama elimiz kolumuz iyice bağlanacak, bunlar iyi günlerimiz.Aman forum daha yeni kapandı malum sebeplerden dolayı, bir de biz ateşe odun atmayalım @Sherlock
güzel para kanka.jpg Parantez içi yine bir hayatı daha kaydırdı.90’a 260 küsür geldi ayıptır söylemesi Hâyır işlerinde kulllanacağım tabi, var bir hayalimiz şu kasadaki sermayeyi sağlam tutup besleyebilmek mesele bu da tamamen soğukanlılık gerektiren strateji oyunu (haftasonu kasa sıfırlandı)
Anlıyorum, şuan gömdünüz geldi mi...Ekli dosyayı görüntüle 74819
Şampiyonlar Ligi kazansalar Manchester'ı yakacak adamlar... yoruma bak. Hadi kardeşim hadi, Liverpool büyük bir camiadır. Aşar sizi sayın petrol sever kardeşlerim... 100'ü, 98'i falan tarihe gömeceğiz zaten bu sezon. O yüzden ağlamaya devam.
90’a 260 küsür geldi ayıptır söylemesi Hâyır işlerinde kulllanacağım tabi, var bir hayalimiz şu kasadaki sermayeyi sağlam tutup besleyebilmek mesele bu da tamamen soğukanlılık gerektiren strateji oyunu (haftasonu kasa sıfırlandı)
Liverpool senden son bir şarkı istiyorum... Aylar sonra ilk defa ilk yarıda gol atamadı, resmen kabus gibi oynadı ama son bir şarkı be... söz bir daha istemeyeceğim, son bir şarkı.... @Sherlock
Liverpool kardeşim bu, son bir şarkı mı istedin anında senindir...
Yakında çok güçlü bir baron olacaksın diye korkuyorum, fazla tutturmaya başladın.
Çaktırma ama daha yerimde sayıyorum, eğer Liverpool ve PSG gelmezse kasa sıfırlanıyor, gelirse günü kurtarıyoruz Ve 1-0 çok sinsi bir skor, 90+5’e kadar kanser eder o yüzden farkı 2’ye çıkarmadan huzur yok bize
Müthiş bir atak sonucu gol gelmişti aslında ama ofsayta takıldı şansına.
Öyle sanatsal bir gol oldu ki tekbir getirmemek mümkün değildi...
Rahatlama gelmiştir, pamuk gibi olmuşsundur şu an.