İnsan üzülüyor... @Sherlock 24 oranlı kupon sadece Real Madrid 1.5 üst ile patladı, tek maçtan 25’e 600 küsürden olmak...
Atletico maçına 1.5 üst oynamak biraz riskli hamle olmuş sanki. Ama tek maçtan gitmesi her türlü üzücü.
İnsan üzülüyor... @Sherlock 24 oranlı kupon sadece Real Madrid 1.5 üst ile patladı, tek maçtan 25’e 600 küsürden olmak...
Atletico maçına 1.5 üst oynamak biraz riskli hamle olmuş sanki. Ama tek maçtan gitmesi her türlü üzücü.
Atletico, Konya ve Hertha Berlin. Bu üç takım futbola tepki olarak doğmuş, kesinlikle bulaşılmaması gerekiyor bu iğrenç kısır futbol takımlarına...
Bak bak en büyük Liverpool düşmanı adam, iddaa için nasıl da sahiplenmiş Liverpoolumuzu @Sherlock beyciğim1-0 öne geçtik adam gibi adam Mane sayesinde ancak rüzgar çok pis, beraberlik golü şaşırtmaz ve çok stresliyim
Bak bak en büyük Liverpool düşmanı adam, iddaa için nasıl da sahiplenmiş Liverpoolumuzu @Sherlock beyciğim
Ben zaten destekliyorum.Seneye ŞL olmadığı için City’i terkedecek kel... o zaman @DarkLegenD ve @MEnes de mecburen Liverpoolumuzu destekleyecek Utku beyciğim. Bu daha başlangıç...
@Sherlock beyciğim ne diyor bu kütük dostumuz. Kendisi puan durumundan ve City'nin aldığı cezadan haberdar mıdır acaba
@Sherlock beyciğim ne diyor bu kütük dostumuz. Kendisi puan durumundan ve City'nin aldığı cezadan haberdar mıdır acaba
City lider değil miydi.. Pardon hatlar karıştı Loserpool tarihin en rahat şampiyonluğuna koşuyor Aman Tanrım..Utku beyciğim ben size kör derdim ama sizden beteri de varmış. Kütük dostumuza acilen bir tedavi lazım, kendisinin damarlarında akmakta olan petrolü vücudundan ayrıştırmalıyız.
İyice kafa gitti senin. Teknolojiden biraz uzak kalman iyi olur.Utku beyciğim kendisine güvenebilir miyiz... @DarkLegenD
İyice kafa gitti senin. Teknolojiden biraz uzak kalman iyi olur.
Ben zaten destekliyorum.
Güvenemeyiz Şerlok beyciğim, kendisi her an her şeyi satma potansiyeline sahiptirUtku beyciğim kendisine güvenebilir miyiz... @MasacRE
İlginç tepkisi verdim fakat bu doğru.Güvenemeyiz Şerlok beyciğim, kendisi her an her şeyi satma potansiyeline sahiptir