Kanal D İnadına Yaşamak - Dizi Yorumları

dizide herkes bibirini taniyor, tuhaf noktasi bu.
muzikler iyi, ama fazla.
senaryo ilk bolumu oturmamişti(genelde her dizi oyle oluyor).
kaçakla benzelikleri fazla.
yonetmenlik vasati, ozelikle ilk sahnedeki intihar sahnesi olmamişti.
rengler ve mekanlar guzeld.
oyunculardan, oktay kaynarca / sanem çelik / murat unalmiş iyidi.
opuşmesi boldu.
kisacasi her şeyden vardi, biraz fazlaydi, ama devamli izlerim mi? 2.bolume bagli.

twitterda sanem çelik çok beğenilmiş :X bir kadın hiç mi yaşlanmaz :X

@destere şu an sanem çelik e kitlenmiştir herhalde :A

süper başladı umarım devamındada aynı tempoyla gider ufak tefek aksaklıklar dışında diziyi beğendim valla

sanemim benim sanemim yaşlanmış biraz ama oyunculuğuna diyecek bişey yok çok doğal bir oyunculuğu var yapmacık oynayan onca çöpü gördükten sonra saneme şapka çıkartılır..:)

süper başladı umarım devamındada aynı tempoyla gider ufak tefek aksaklıklar dışında diziyi beğendim valla

sanemim benim sanemim yaşlanmış biraz ama oyunculuğuna diyecek bişey yok çok doğal bir oyunculuğu var yapmacık oynayan onca çöpü gördükten sonra saneme şapka çıkartılır..:)
yaşlansa da gideri var şimdi :A

Çok güzel dizi ya. Sanem harikaydı. :A Mns'de Beren'i geçerse şaşırmam. :) Bekliyoruz sonuçları. :)

O degil de arkadas BU KONUDA Pelin Akil'i konunun fotografinda kullandik ugursuzluk mu ettik kadin daha ilk bölümde öldü :T

Dizinin tekrarları nasıl gidiyor acep. (b) Pek diikatimi çekemedi. :)
Pek iyi gittiği söylenemez şu ana kadar ama şöyle bir sıkıntı var. Kanal D'nin o kadar dizisi var ki tekrarını saat 23:30 civarı gibi yayınlama fırsatı olmadı şimdiye kadar. Gece 2'den sonra ve öğlen tekrarları oldu. Bugün gb'den sonra tekrarı olacakmış bakalım. :)

Pek iyi gittiği söylenemez şu ana kadar ama şöyle bir sıkıntı var. Kanal D'nin o kadar dizisi var ki tekrarını saat 23:30 civarı gibi yayınlama fırsatı olmadı şimdiye kadar. Gece 2'den sonra ve öğlen tekrarları oldu. Bugün gb'den sonra tekrarı olacakmış bakalım. :)
Hadi bakalım Oktay Kaynarca hatırına dizinin istikrarlı gitmesini istiyorum. :) Reyiz. :X

Yer gök aşk'ı izlemedim haliyle ağır total dizisi olduğu için. :T: Şöhret dizisinde izlemiştim. İnadına Yaşamak'ta da gayet başarılı bence. :) :)

Heyyyt.Fox'un en iyi ab dizisiydi bir kere o.:bağır:Yanlışın var.İlk sezonu Ab'de daha iyiydi.:D

Jenerikte altı üstü çocuk derken sesini duyunca ve senaryo ve mekan benzerliği benzettirdi şahsen.:D

tekrarları kötü gitti, bu kötüye işaret. umarım tns bi haftalık bi mutluluk yaşatmamıştır. :)

bu arada diziyi izledim ve gayet beğendim, güzel bi yapaım. ama devam edermiyim etmezmiyim orası meçhul. :)

Heyyyt.Fox'un en iyi ab dizisiydi bir kere o.:bağır:Yanlışın var.İlk sezonu Ab'de daha iyiydi.:D

Jenerikte altı üstü çocuk derken sesini duyunca ve senaryo ve mekan benzerliği benzettirdi şahsen.:D
Yer Gök Aşk ab dizisi miydi bir zamanlar? 😱 Büyük bir istisna olmuş öyle bir durum varsa. Son sezonu ağır totaldi diye hatırlıyorum ben. :) İnadına Yaşamak'ı her izleyen hayran kalıyor. Güzel dizi valla. :X