Kanal D İnadına Yaşamak - Dizi Yorumları

Ben beğendim açıkcası. Kaçak havası var biraz evet ama yine de çok güzel..

sanem çeliki ozlemiştik, tims production - gold film - dyapim - medyapimin başaramadigini sureçfilm başardi.
TNSye baglamak olmaz ,kanalDin yeni dizilerinden(kayip haric) hepsinden guzel.

Muhteşem bir bölümdü. Oyuncular, senaryo, müzikler her şey mükemmel. Her bölümü bu tempoda giderse bu sezon açık ara en favori dizim olur. :)

Dizi ile ilgili çok olumlu yorum var izlesemmi diye düşünmeye karar verdim ama bunca sevmediğim oyuncu ile nasıl izlerim bilmiyorum.(b):T:

dizi Sbt anlıklarında uçuyor buna KVP`nın olmamasının avantajıda var ama eğer güzel diziyse KVP geldikten sonrada 7 civarı alır çünkü geçen sezon İntikam AB`de 8 bile alıyordu

Yemin ediyorum Levent Ülgen'in dizidie oldugunu anca fark ediyorum :D

Dizi baya karisik yalniz. Herkes herkesle baglantili.

diziyi beğendim ben karakterler oturmuş sevdim keşke
vadinin karşısında olmasaydı ya

Yorumlar buraya mı taşinmiş:X Neyse hala ilk posttaki gibi diyorum:X Sanem'i özlemişim:X Diziye pek ısınamasamda Sanem için hep açık kalır tv'im:X Kim bilir senaryo daha iyi müzikler daha güzel olursa diziye de ısınırım:) Senaryo çokta kötü değil ama ne bilyim bişeyler eksik havasında(b)

Yorumlar buraya mı taşinmiş:X Neyse hala ilk posttaki gibi diyorum:X Sanem'i özlemişim:X Diziye pek ısınamasamda Sanem için hep açık kalır tv'im:X Kim bilir senaryo daha iyi müzikler daha güzel olursa diziye de ısınırım:) Senaryo çokta kötü değil ama ne bilyim bişeyler eksik havasında(b)

Tasidim :T: