Kanal D İnadına Yaşamak - Dizi Yorumları

Ya arkadas o köpek nasil rol yapmis öyle aklim sasti :D süper rol yapmis :D

Süreç Filmin en sevdiğim dizisi Uçurumdu. Muhteşem bir diziydi ama reyting alamıyordu bir türlü...

Ama bana göre başarısız bir şirket. Niye diye sorarsanız kaç dizi yaptı bazıları çok kaliteli bazıları çok kalitesiz. Bu yüzden seçici davranıp artık sadece kaliteli dizilere yönelmeliler.

Kesinlikle Uçurum dizisi Süreç filmin kalite referansı. Yoksa Kanal D Süreç'le anlaşmazdi heralde:A

Bende herzaman sempati duymusumdur bu sene buyuk atilim yaptilar inadina yasamak cok kaliteli insallah altindagli da oyle olur
Demin Show TV'de izledim dediğin tanıtımı çok güzel olmuş. :) Kolpaçino'nun daha aksiyonlu ciddi hali gibi güzeldi. Süreç Film Hayat Bilgisi'mi yaptı o yüzden her zaman desteklerim onları. 😉

Oha helikopterle araba kovaliyolar levent ulgenin oynadigi karaktewr asiri güçlü dizi cok guzel ilerliyor

inadına yaşamak a bakayım dedim açar açmaz araba uçurumdan düştü :F klasik süreç film

Demin Show TV'de izledim dediğin tanıtımı çok güzel olmuş. :) Kolpaçino'nun daha aksiyonlu ciddi hali gibi güzeldi. Süreç Film Hayat Bilgisi'mi yaptı o yüzden her zaman desteklerim onları. 😉
Evet :D delikanli adam soylemesi gerekeni soyler yapmasi gerekeni yapar :D

twitterda sanem çelik çok beğenilmiş :X bir kadın hiç mi yaşlanmaz :X

@destere şu an sanem çelik e kitlenmiştir herhalde :A

Son düzenleme:
Ya bana mi öyle geliyor yoksa tüm müzikleri daha önce baska bir dizide duydum gibi?!