Kanal D İnadına Yaşamak - Dizi Yorumları

Yer Gök Aşk ab dizisi miydi bir zamanlar? 😱 Büyük bir istisna olmuş öyle bir durum varsa. Son sezonu ağır totaldi diye hatırlıyorum ben. :) İnadına Yaşamak'ı her izleyen hayran kalıyor. Güzel dizi valla. :X

İlk sezon zaten keyif olan sezon.her uzadığı sezon için bir kez daha uzaklaştım diziden.:D

ben izlemem O diziyi.Bütün sevmediklerim oturmuş dizi çekmiş hayatta olmaz.İzlemem.Vadi'nin boşluğunda yükseldi zaten yoksa düşer.:A İnşallah.:A

İlk sezon zaten keyif olan sezon.her uzadığı sezon için bir kez daha uzaklaştım diziden.:D

ben izlemem O diziyi.Bütün sevmediklerim oturmuş dizi çekmiş hayatta olmaz.İzlemem.Vadi'nin boşluğunda yükseldi zaten yoksa düşer.:A İnşallah.:A
İzlemezsen izleme. :T: Yakında Vadiyi geçecek inşallah. :A

Vadi kadar başına taş düşsün çok beğeniyorsan izle. :T:

10 yıllık efsane düşmedi bugüne kadar düşe düşe benim kafamamı düşecek.:D

İkisinide beğenmiyorum ama Oktay ve murat ikilisi daha çığrından çıkmış versiyonu olduğu için Vadi haktır diyorum.:F

Ne haliniz varsa görün Vadiciler sizi. :T: @sokak sanati Beren hayranı olmadığın belli. Berenciysen Vadici olamazsın. Vadiciysen Berenci olamazsın. Bu bir kuraldır. Beren hayranı olan biri Vadiyi her ne sebepten olursa olsun övemez. 😉 :X

Benim hayran anlayışım .Nefret anlayışımdan daha önde geliyor malesef.:D

Murat yada Oktay çıksın diziden bakarım.:A