Süreç Filmin en sevdiğim dizisi Uçurumdu. Muhteşem bir diziydi ama reyting alamıyordu bir türlü...
Ama bana göre başarısız bir şirket. Niye diye sorarsanız kaç dizi yaptı bazıları çok kaliteli bazıları çok kalitesiz. Bu yüzden seçici davranıp artık sadece kaliteli dizilere yönelmeliler.
Demin Show TV'de izledim dediğin tanıtımı çok güzel olmuş. Kolpaçino'nun daha aksiyonlu ciddi hali gibi güzeldi. Süreç Film Hayat Bilgisi'mi yaptı o yüzden her zaman desteklerim onları. 😉Bende herzaman sempati duymusumdur bu sene buyuk atilim yaptilar inadina yasamak cok kaliteli insallah altindagli da oyle olur
Yorumlar yorum konusunaymış.Oha helikopterle araba kovaliyolar levent ulgenin oynadigi karaktewr asiri güçlü dizi cok guzel ilerliyor
Sen de hep klasik yerlerde yetişiyorsun.inadına yaşamak a bakayım dedim açar açmaz araba uçurumdan düştü klasik süreç film
totalsavar bir şahsiyetim benYorumlar yorum konusunaymış.
Sen de hep klasik yerlerde yetişiyorsun.
Evet delikanli adam soylemesi gerekeni soyler yapmasi gerekeni yaparDemin Show TV'de izledim dediğin tanıtımı çok güzel olmuş. Kolpaçino'nun daha aksiyonlu ciddi hali gibi güzeldi. Süreç Film Hayat Bilgisi'mi yaptı o yüzden her zaman desteklerim onları. 😉
bir tanesi yabancı damattandı diğerleri de tanıdık geliyiYa bana mi öyle geliyor yoksa tüm müzikleri daha önce baska bir dizide duydum gibi?!
bir tanesi yabancı damattandı diğerleri de tanıdık geliyi
Ya bana mi öyle geliyor yoksa tüm müzikleri daha önce baska bir dizide duydum gibi?!
Gökhan Kırdar'ın Yerine Sevemem şarkısı kullanılmış. Daha önce Yabancı Damat'ta vardı.