2020 İller Birbirini Yiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben forumun bir üyesi olarak kendi adıma yıpranmadığımı sıkılmadığımı belirtmek isterim ki bence düşüncelerini bilmeden yorum yapma derim ben

Reactions: The_Erinch
Adana türkiyenin en güzel şehridir tabi bazı ilçeleri hariç

Reactions: The_Erinch
Ben forumun bir üyesi olarak kendi adıma yıpranmadığımı sıkılmadığımı belirtmek isterim ki bence düşüncelerini bilmeden yorum yapma derim ben
Ben sadece kendi önerimi söyledim benim de bir derdim yok. İstediğim şekilde yorum yaparım sen nasıl kendi fikrini söylüyorsan ben de söyledim yoksa arkadaşlarla hiçbir derdim yok ve olamaz.

Reactions: Sherlock
Ben sadece kendi önerimi söyledim benim de bir derdim yok. İstediğim şekilde yorum yaparım sen nasıl kendi fikrini söylüyorsan ben de söyledim yoksa arkadaşlarla hiçbir derdim yok ve olamaz.

Ama onların düşüncesine yorum yapıyorsun yıpranırlar diyosun bu olmaz ki
kimse niye bu kadar etkinlik var bıktık sıkıldık diye yorum yaptımı öyle yorumlar okudunmu yok aksine eğlenceli oluyor diyen çok dimi

Bu mesajın bildirimi neden bana geldi ya?

İkimiz de fikrimizi söyledik zaten, ikisiyle de bir derdinin olmadığını tahmin edebiliyorum kendi adıma konuşmam gerekirse zaten. Sadece söyleyiş biçimin hoşuma gitmemişti.

DAHA ÖNCE OYLARINI ATANLARI, ETİKET YÜZÜNDEN RAHATSIZ ETMİŞ OLACAĞIM ,ÖZÜR DİLİYORUM.

İller Birbirini Yemeye Devam Ediyor...

3 Büyükşehirde kıyasıya yarışıyor şuan için..

İlk turda İzmir Ankara ve İstanbul şeklinde bir sıralama vardı...

Bursa-Eskişehir-Muğla gibi oyların çok yöneldiği illerde yakın takipte büyükleri...

Sıkmadan,hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Halan oy vermeyen varsa 2. turlar için acele etsin

Akşam 9 dan sonra 3. tur gelir... 😉 😉 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...