- Reaksiyon puanı
- 29,946
- Puanı
- 1,059
Herkes İZMİR'i gördü sankiİSTANBUL'u görmedikleri için.
Herkes İZMİR'i gördü sankiİSTANBUL'u görmedikleri için.
İstanbul merak ettiğim bir şehirdi. Bu yaz gelseydim görecektim ama nasip değilmiş. Artık hevesimde yokAynen öyle Dosi hanım, tarafsız kesimin tercihi İZMİR oldu @Sherlock
Evet pek uğraştırıcı bir şey de değil. Bizim favori şarkı etkinliğinde 50 kişi kullanmıştı mesela. Yarı final turlarında bile sadece 33 kişi kullanmış şimdi baktım da... (bu etkinlikte)35 oy kullanılmış. 50 civarı oy kullanılması lazım aslında. Alt tarafı şehir seçimi yapılacak sonuçta
Benzer şeyler var burda. O tarz şeylere önem vereceksem en başta Nevşehir ilgimi çeker.Ama İstanbul'un doğal güzelliği... boğazı... kız kulesi... yedi tepesi... destansı tarihi...
Ama bu etkinlikte neden İstanbul'a antipati kaptın bu kadar? İstanbul ne eyledi ki? Avrupa'da Türkiye denince akla gelen ilk isim, ilk marka ve dünyaya Türkiye'yi temsil eden binlerce senelik bir mabed...İstanbul merak ettiğim bir şehirdi. Bu yaz gelseydim görecektim ama nasip değilmiş. Artık hevesimde yok
35 oy kullanılmış. 50 civarı oy kullanılması lazım aslında. Alt tarafı şehir seçimi yapılacak sonuçta
Evet pek uğraştırıcı bir şey de değil. Bizim favori şarkı etkinliğinde 50 kişi kullanmıştı mesela. Yarı final turlarında bile sadece 33 kişi kullanmış şimdi baktım da... (bu etkinlikte)
Şarkıda bile 50 oy geldiyse burada da bir o kadar gelmesi lazım ya. Orada yine şarkıları bilmiyorum falan diyenler oluyor, ona rağmen çok iyi oy gelmiş. Burada da daha fazla olması lazım.Evet pek uğraştırıcı bir şey de değil. Bizim favori şarkı etkinliğinde 50 kişi kullanmıştı mesela. Yarı final turlarında bile sadece 33 kişi kullanmış şimdi baktım da...(bu etkinlikte)
Film etkinliğinde de 56 oy kullanıldı.Evet pek uğraştırıcı bir şey de değil. Bizim favori şarkı etkinliğinde 50 kişi kullanmıştı mesela. Yarı final turlarında bile sadece 33 kişi kullanmış şimdi baktım da... (bu etkinlikte)
Sen vesile oldunAma bu etkinlikte neden İstanbul'a antipati kaptın bu kadar? İstanbul ne eyledi ki? Avrupa'da Türkiye denince akla gelen ilk isim, ilk marka ve dünyaya Türkiye'yi temsil eden binlerce senelik bir mabed...
İstanbullu üyeler olmasaydı evet Ankara finalde olurdu.Saçma bir yorum. İzmir'li üyeler olmasaydı da Ankara finalde olurdu, haklısın.
Ben İzmir'e oy kullandım fair play ruhu gereği fakat... Sırf bu hareketim bile bırak tepkiyi, takdiri hak ediyordu oysaki...Sen vesile oldun
İstanbullu üyeler olmasaydı evet Ankara finalde olurdu.
Bu bir kalkışmadır...
Şarkıda bile 50 oy geldiyse burada da bir o kadar gelmesi lazım ya. Orada yine şarkıları bilmiyorum falan diyenler oluyor, ona rağmen çok iyi oy gelmiş. Burada da daha fazla olması lazım.
@The_Erinch etiket istiyoruz.Film etkinliğinde de 56 oy kullanıldı.
Yazın foruma takılanların sayısı azalıyor. Bu oranda iyi bir katılım oranı.
Ankara'da yaşayanlar çoğunluk olsaydı ve Ankara kazansaydı, bu Ankara'nın kazanmayı hak etmediğini mi gösterirdi? @DosiTamam da ne yapalım istiyorsun onu anlamadım? İstanbul'da yaşayan insanlar oy kullanmasınlar mı, yaşadıkları şehre oy vermesinler mi?
Ne için oy verdiğini gayet iyi biliyoruzBen İzmir'e oy kullandım fair play ruhu gereği fakat... Sırf bu hareketim bile bırak tepkiyi, takdiri hak ediyordu oysaki...
İstanbul Ankara ve İzmir harici oylasaydık keşke adil olunurdu.Tamam da ne yapalım istiyorsun onu anlamadım? İstanbul'da yaşayan insanlar oy kullanmasınlar mı, yaşadıkları şehre oy vermesinler mi?
Etkinliğin geniş kitlelere ulaşıp daha sağlıklı olması için çabalıyoruz. Yoksa amacımız farklı değil yani.Ah ki ne ah, çıkamıyoruz şu moddan...
Geçersiz mi 😱 Benim için hay hay o zaman, problem yok. @SherlockNe için oy verdiğini gayet iyi biliyoruz
Geçersiz