2020 İller Birbirini Yiyor :) **Yedirmeyin İlinizi** FİNAL ZAMANI

İller Birbirini Yiyor :) DEV FİNAL (OYLAMA 3 GÜNDÜR)

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
35 oy kullanılmış. 50 civarı oy kullanılması lazım aslında. Alt tarafı şehir seçimi yapılacak sonuçta :D
Evet pek uğraştırıcı bir şey de değil. Bizim favori şarkı etkinliğinde 50 kişi kullanmıştı mesela. Yarı final turlarında bile sadece 33 kişi kullanmış şimdi baktım da... (bu etkinlikte)

• Beğendim
Reactions: MasacRE
İstanbul merak ettiğim bir şehirdi. Bu yaz gelseydim görecektim ama nasip değilmiş. Artık hevesimde yok :A :A
Ama bu etkinlikte neden İstanbul'a antipati kaptın bu kadar? İstanbul ne eyledi ki? Avrupa'da Türkiye denince akla gelen ilk isim, ilk marka ve dünyaya Türkiye'yi temsil eden binlerce senelik bir mabed...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet pek uğraştırıcı bir şey de değil. Bizim favori şarkı etkinliğinde 50 kişi kullanmıştı mesela. Yarı final turlarında bile sadece 33 kişi kullanmış şimdi baktım da...(bu etkinlikte)
Şarkıda bile 50 oy geldiyse burada da bir o kadar gelmesi lazım ya. Orada yine şarkıları bilmiyorum falan diyenler oluyor, ona rağmen çok iyi oy gelmiş. Burada da daha fazla olması lazım.

Evet pek uğraştırıcı bir şey de değil. Bizim favori şarkı etkinliğinde 50 kişi kullanmıştı mesela. Yarı final turlarında bile sadece 33 kişi kullanmış şimdi baktım da... (bu etkinlikte)
Film etkinliğinde de 56 oy kullanıldı.
Yazın foruma takılanların sayısı azalıyor. Bu oranda iyi bir katılım oranı.

• Beğendim
Reactions: dreamy
Bu bir kalkışmadır...
Şarkıda bile 50 oy geldiyse burada da bir o kadar gelmesi lazım ya. Orada yine şarkıları bilmiyorum falan diyenler oluyor, ona rağmen çok iyi oy gelmiş. Burada da daha fazla olması lazım.
Film etkinliğinde de 56 oy kullanıldı.
Yazın foruma takılanların sayısı azalıyor. Bu oranda iyi bir katılım oranı.
@The_Erinch etiket istiyoruz. :A

Tamam da ne yapalım istiyorsun onu anlamadım? İstanbul'da yaşayan insanlar oy kullanmasınlar mı, yaşadıkları şehre oy vermesinler mi? :A
Ankara'da yaşayanlar çoğunluk olsaydı ve Ankara kazansaydı, bu Ankara'nın kazanmayı hak etmediğini mi gösterirdi? :A @Dosi

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Ankara'da yaşayanlar çoğunluk olsaydı ve Ankara kazansaydı, bu Ankara'nın kazanmayı hak etmediğini mi gösterirdi? :A @Dosi

İstanbul en yaşanılası şehir demek ki, o kadar insan boşuna yaşamıyordur herhalde. :A Bu da Türkiye'nin İzmir'i değil, İstanbul'u daha çok benimsediğini gösterir zaten. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir