2020 İller Birbirini Yiyor :) **Yedirmeyin İlinizi** FİNAL ZAMANI

İller Birbirini Yiyor :) DEV FİNAL (OYLAMA 3 GÜNDÜR)

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul en yaşanılası şehir demek ki, o kadar insan boşuna yaşamıyordur herhalde. :A Bu da Türkiye'nin İzmir'i değil, İstanbul'u daha çok benimsediğini gösterir zaten. :A @Dosi
Ne saçma yorum.
Ozaman bende böyle diyeyim:
Türkiye'nin başkenti Ankara olduğuna göre en benimsenen şehir Ankara :A

• Üzücü
Reactions: Sherlock
Ne saçma yorum.
Ozaman bende böyle diyeyim:
Türkiye'nin başkenti Ankara olduğuna göre en benimsenen şehir Ankara :A

İnsanların yaşamak için tercih etmesiyle kağıt üzerinde bir şehrin başkent gözükmesi aynı şeyler değil, Türkiye'nin güncel başkenti de İstanbul bu arada. :A

• Üzücü
Reactions: MasacRE and dreamy
Etiket olayında insanları sürekli rahatsız etmek istemiyorum İsotcum ; @dreamy Gün içinde elimden geldiğince oy kullanmayanları etiketlemeye çalıştım... İnsanlar belki bildirimlerinin farkında değil yada son anı bekliyor yada konu ilgisini çekmiyordur ama @MasacRE nin dediği gibi alt tarafı sadece bir il seçilecek...ama tabikide insanların kişisel tercihi.. En son etkinliğimde 60 a yakın oy gelmişdi belki bundada son gün açılır.

İstanbul olayında ise @Dosi dediği üzere İstanbula kayıtlı aday çok onun etkisi var; yada Türkiye dendiğinde ilk akla gelen şehir oda olabilir.
Ben 32 yıl Kocaelide yaşadım ; İstanbula 1 saat... İstanbulu defalarca gezdim ama İstanbul sadece BENİM GÖRÜŞÜM; sadece gezilecek ve eğlenecek bir şehir.... Zamanında tarihler boyunca uğruna ne savaşlar verilmiş bir şehir ama yaşanması zor,karmaşık,kaoslu,gürültülü bir şehir... O nedenle bu etkinlikte hiçbir tur oy vermedim.

Finale başkenti bekliyordum ama belkide denizin etkisi İzmiri buraya taşıdı .
İzmire gidincede içim açılıyor benim, huzur hissediyorum... Bu huzur,özgürlük duygusu beni İzmire aşık ediyor.

İzmir kazanır mı bilmiyorum ama gidişat İstanbul 80 tane ili yemiş olacak...

Dile kolay 20 Milyon barındırıyor içinde...Tüm kültürleri;tün ırkları.... Yeyip bitirmeside normal ozaman 80 ilide..

Sonuç; görüpde oy vermeyenlere sitemim olmam ama alt tarafı 2 saniyelik bir iş... Ben elimden geldiğimce tüm etkinliklere ilgim olsada olmasada katılıyorum.

Fikrinizi beyan etmek, size verilen seçme hakkını kullanmak en doğal olay...

Hang şehir hakediyorsa o kazansın.

Bu arada @Tolstoyevski @Dosi @MasacRE @dreamy @Sherlock Gene etkinliğimin içinde fazlacana söz sahibisiniz...Etkileşimleriniz;desteğiniz ve katılımlarınız için ayrı teşekkür ediyorum.

Etiket olayında insanları sürekli rahatsız etmek istemiyorum İsotcum ; @dreamy Gün içinde elimden geldiğince oy kullanmayanları etiketlemeye çalıştım... İnsanlar belki bildirimlerinin farkında değil yada son anı bekliyor yada konu ilgisini çekmiyordur ama @MasacRE nin dediği gibi alt tarafı sadece bir il seçilecek...ama tabikide insanların kişisel tercihi.. En son etkinliğimde 60 a yakın oy gelmişdi belki bundada son gün açılır.

İstanbul olayında ise @Dosi dediği üzere İstanbula kayıtlı aday çok onun etkisi var; yada Türkiye dendiğinde ilk akla gelen şehir oda olabilir.
Ben 32 yıl Kocaelide yaşadım ; İstanbula 1 saat... İstanbulu defalarca gezdim ama İstanbul sadece BENİM GÖRÜŞÜM; sadece gezilecek ve eğlenecek bir şehir.... Zamanında tarihler boyunca uğruna ne savaşlar verilmiş bir şehir ama yaşanması zor,karmaşık,kaoslu,gürültülü bir şehir... O nedenle bu etkinlikte hiçbir tur oy vermedim.

Finale başkenti bekliyordum ama belkide denizin etkisi İzmiri buraya taşıdı .
İzmire gidincede içim açılıyor benim, huzur hissediyorum... Bu huzur,özgürlük duygusu beni İzmire aşık ediyor.

İzmir kazanır mı bilmiyorum ama gidişat İstanbul 80 tane ili yemiş olacak...

Dile kolay 20 Milyon barındırıyor içinde...Tüm kültürleri;tün ırkları.... Yeyip bitirmeside normal ozaman 80 ilide..

Sonuç; görüpde oy vermeyenlere sitemim olmam ama alt tarafı 2 saniyelik bir iş... Ben elimden geldiğimce tüm etkinliklere ilgim olsada olmasada katılıyorum.

Fikrinizi beyan etmek, size verilen seçme hakkını kullanmak en doğal olay...

Hang şehir hakediyorsa o kazansın.

Bu arada @Tolstoyevski @Dosi @MasacRE @dreamy @Sherlock Gene etkinliğimin içinde fazlacana söz sahibisiniz...Etkileşimleriniz;desteğiniz ve katılımlarınız için ayrı teşekkür ediyorum.
Ben de ilgimi çekmeyen konulara bile yorumumu yapmaktayım etiketlenirken ama seneledir yaptığım etkinliklere Fransız kalıp kendi konularında ise beni sık sık etiketleyip yorum isteyen kişiler çok.
Bundan sonra artık etkiye tepki olayına geçeceğim 😊 bir kere etiketlerim isteyen gelir. İstemeyen keyfi bilir. Bu kadar basit.

Eline emeğine sağlık. Forum için katkıda bulunup kendini yormaktasın tabiki bizde yorumsal olarak ilgimizi göstereceğiz. Etkinliklerin nekadar yorucu olduğunu en iyi bilenlerdenim. Yeri geliyor eleştiriyorum da ve asla gönül koymuyorsun.

• Harika
Reactions: The_Erinch
Ben de ilgimi çekmeyen konulara bile yorumumu yapmaktayım etiketlenirken ama seneledir yaptığım etkinliklere Fransız kalıp kendi konularında ise beni sık sık etiketleyip yorum isteyen kişiler çok.
Bundan sonra artık etkiye tepki olayına geçeceğim 😊 bir kere etiketlerim isteyen gelir. İstemeyen keyfi bilir. Bu kadar basit.

Eline emeğine sağlık. Forum için katkıda bulunup kendini yormaktasın tabiki bizde yorumsal olarak ilgimizi göstereceğiz. Etkinliklerin nekadar yorucu olduğunu en iyi bilenlerdenim. Yeri geliyor eleştiriyorum da ve asla gönül koymuyorsun.
Özellikle bunu hep belirtiyorum en başından beri senden çok destek,uyarı aldım.Hepsinide kenarda biriktiriyorum.

Gönül koymanın bir anlamı yok; eleştiri insanı yüceltir ve kazanmasını sağlar.

Eleştri yapmak ve eleştri kaldırmak bence en yüce olaylardan biri.

tekrardan teşekkürler :)

• Harika
Reactions: Dosi
Sadece bir kişiye etiket yapacağım oda büyük patron @bazinga

Ozancım seninde fikrini alalım :)

Bu sefer ekrana İzmir’i getiremedik...
Modumuz budur...

images

@Tolstoyevski Artık kapanmaz ,İstanbul yedi hepsini valla..
Sadece 3 kere etiket ettiğim halde online olupda 2 saniyecik oy vermeyenler verirse belki rakamlar oynar okadar.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...