2024 Haydi Bakalım Mutfağa..En Favori Cipsini Bulmaya :) ***YAKINDA***

Doritos Nacho Cheese der geçerim.

Forum ilk turdan şutlar gibi ama. :A

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Mevsim yeşillikli. :A
Tamam o iki çeşit işte :A Şunlar;

lays-yogurt-bahar-yesillikleri-107-gr-super-boy-patates-i.jpg
images.jpeg

• Beğendim
Ön hazırlıkta 42 cips adayına ulaştığımızı tespit ettik. 64 adaya ulaşmak için @The_Erinch ile birlikte hepinizden öneriler bekliyoruz :)

@Dosi @bazinga @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @RüzgarGülü @TenTen @Hazem @Damien Duff @Aserat @Emre Ozansoy @serhatt @mesmeso @Mr.At @MasacRE @Angelica @Zeyno @EmreCan @mrt-06

Keşke şöyle listeyi yaparak hangileri önerilmiş belirtseydiniz. Zaten bir çok üye öneri yaptı. Aynı üyeleri tekrar etiket etmeye gerek yok ve böyle taksit taksit toplu olarak etikette yapmayın. Öneride bulunmayan üyelere baya uzun süre geçtiği için etiketleyip öneri talep etmek daha iyi.

Ben en başta fikrimi yazmıştım. Hakim değilim Türk cipslerine ve tüketen biride değilim o yüzden önerim yok.

Kendinizi 64e şartlandırmayın. @Yakamoz-Asi ‘ye bu konuda katılıyorum.

• Beğendim
  • Beğendim
Keşke şöyle listeyi yaparak hangileri önerilmiş belirtseydiniz. Zaten bir çok üye öneri yaptı. Aynı üyeleri tekrar etiket etmeye gerek yok ve böyle taksit taksit toplu olarak etikette yapmayın. Öneride bulunmayan üyelere baya uzun süre geçtiği için etiketleyip öneri talep etmek daha iyi.

Ben en başta fikrimi yazmıştım. Hakim değilim Türk cipslerine ve tüketen biride değilim o yüzden önerim yok.

Kendinizi 64e şartlandırmayın. @Yakamoz-Asi ‘ye bu konuda katılıyorum.
Haklısın Adminim. Etiketleri sildim.
Kusura bakmayın arkadaşlar.

Listemiz 42 cipsten oluşuyor. Biraz daha ekleme yapabiliriz belki.