Bak, halen kuyuda duran bir etkinliğim varmış 😄😄😄😄
Evet kuyuda durmasın aktif olsunBak, halen kuyuda duran bir etkinliğim varmış 😄😄😄😄
@Royal_Highness desteği ile kuyudan çıkaracağız.
Ama biraz hastayım, grip sağlam vurdu. Yarın bir doktora gideceğim.
@RüzgarGülü @Zeyno @Yakamoz-Asi
Evet ya, gideceğim, 3 günde yamuldum valla. Belki 2 gün rapor verir.Bu aralar grip cok fena yine ya, herkes hasta gibi. Gecmis olsun abi, git tabi doktora..
Çok geçmiş olsun abi, bu sıralar herkes gripten ya da soğuk algınlığından muzdarip. Dinlen bol bol.@Royal_Highness desteği ile kuyudan çıkaracağız.
Bulgar cipsi Gyros flavour crispy @The_ErinchEvet ya, gideceğim, 3 günde yamuldum valla. Belki 2 gün rapor verir.
Aman iyi olayımda.🙏
Fırından yoğurt ve mevsim yeşillikli mi yoksaYeşil Lays alır
Mevsim yeşillikli.Fırından yoğurt ve mevsim yeşillikli mi yoksa
Normal yoğurt ve mevsim yeşillikli mi?
Önce bir iyileş te sen daha sonra @Royal_Highness ile başlatın artık şu etkinliği cips isimlerini önerdiğimizde neredeyse yaz dı senesi gelecek artık başlasın@Royal_Highness desteği ile kuyudan çıkaracağız.
Ön hazırlıkta 42 cips adayına ulaştığımızı tespit ettik. 64 adaya ulaşmak için @The_Erinch ile birlikte hepinizden öneriler bekliyoruz
@Dosi @bazinga @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @RüzgarGülü @TenTen @Hazem @Damien Duff @Aserat @Emre Ozansoy @serhatt @mesmeso @mrt-06 @Mr.At @MasacRE @Angelica @Zeyno @EmreCan
Yazdım cips ismini Bulgar cipsi @Royal_Highness
Ön hazırlıkta 42 cips adayına ulaştığımızı tespit ettik. 64 adaya ulaşmak için @The_Erinch ile birlikte hepinizden öneriler bekliyoruz
@Dosi @bazinga @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @RüzgarGülü @TenTen @Hazem @Damien Duff @Aserat @Emre Ozansoy @serhatt @mesmeso @Mr.At @MasacRE @Angelica @Zeyno @EmreCan @mrt-06
@Dosi @bazinga @Yakamoz-Asi @Bully @12.Adam @RüzgarGülü @TenTen @Hazem @Damien Duff @Aserat @Emre Ozansoy @serhatt @mesmeso @Mr.At @MasacRE @Angelica @Zeyno @EmreCan @mrt-06
Haklısın Adminim. Etiketleri sildim.Keşke şöyle listeyi yaparak hangileri önerilmiş belirtseydiniz. Zaten bir çok üye öneri yaptı. Aynı üyeleri tekrar etiket etmeye gerek yok ve böyle taksit taksit toplu olarak etikette yapmayın. Öneride bulunmayan üyelere baya uzun süre geçtiği için etiketleyip öneri talep etmek daha iyi.
Ben en başta fikrimi yazmıştım. Hakim değilim Türk cipslerine ve tüketen biride değilim o yüzden önerim yok.
Kendinizi 64e şartlandırmayın. @Yakamoz-Asi ‘ye bu konuda katılıyorum.
Beyoğlu alıyorsun hemen shot bardağı kadar içiyorsun kendine geliyorsun bundan daha iyi ilaç yok diş ağrısına birebir@Royal_Highness desteği ile kuyudan çıkaracağız.