Olabilecek en yanlış gün benim en yoğun olduğum gündür bugün aslındaSenin enerjin gelene kadar ben giderimkinee
Sen arkadaşlar ile hasret gider.
buralardaysan elbet denk geliriz
Olabilecek en yanlış gün benim en yoğun olduğum gündür bugün aslındaSenin enerjin gelene kadar ben giderimkinee
Vay beeeee görüyor musun @12.Adam gurbetten döndük kız forumda durmuyorOlabilecek en yanlış gün benim en yoğun olduğum gündür bugün aslında
Sen arkadaşlar ile hasret gider.
buralardaysan elbet denk geliriz
Görüyorum görüyorum ortağım forumdaki beni leb demeden leb diye anlayan forumdaşım.Vay beeeee görüyor musun @12.Adam gurbetten döndük kız forumda durmuyor
Olm tek dostum da deme yarın ben giderim yine insanlarla kalacaksınGörüyorum görüyorum ortağım forumdaki tek dostum has forumdaşım.
Etmezsen hatırım kalır.Sen demedin mi @MasacRE ile @Sherlock başka siz başkasınız diye. @Yakamoz-Asi bunu da sen not al.Not ettik not ettik
Şu an baya uydurdun. Ben onların arkadaşlığı farklı, bizim arkadaşlığımız farklı demiştim sana.Etmezsen hatırım kalır.Sen demedin mi @MasacRE ile @Sherlock başka siz başkasınız diye. @Yakamoz-Asi bunu da sen not al.
Benim önceliğim kendim. Gidip yemek yiyeceğimVay beeeee görüyor musun @12.Adam gurbetten döndük kız forumda durmuyor
Bak ya buz gibi ya yok arkadaş ben gidiyorum böyle bir karşılamayı hak etmedimssssBenim önceliğim kendim. Gidip yemek yiyeceğim
Yok artık öyle düşünceli vefalı Dosi.
Buralarda takılırsan anlarsın elbet sende zamanla.
Tekrardan hoş geldin. Arkadaşların ile hasret gider. Ben gidip enerji depolayayım
Sonradan bakarım bildirimlere.
Bak ya buz gibi ya yok arkadaş ben gidiyorum böyle bir karşılamayı hak etmedimssss
Ben Enveriiim
Küçükbaş gidince kim gelsin ?Atma lan şu adamı
Geçti artık o iş haziranda Aziz Yıldırım gelmeliydi 2030'a kadar bir halt olmaz FenerdenKüçükbaş gidince kim gelsin ?
Saran’da dönek çıktı.
2027 de seçim olmayacak mı?Geçti artık o iş haziranda Aziz Yıldırım gelmeliydi 2030'a kadar bir halt olmaz Fenerden
Olacak da bunlar yine Ali'yi seçer2027 de seçim olmayacak mı?
Saran gelsin , ihaleyi de alsın.Olacak da bunlar yine Ali'yi seçer