İllüminati Türkiye'yi Ele Mi Geçirdi?

Bilgi icin tesekkurler.
Ya zaten boyle bir orgut olduguna inanmayanlar bir sure sonra inanacaklar. Cunku merak bu. İnsanin en aciz olan ozelligidir ve binde birde olsa bu gibi durumlarda ise yariyor. Zaten sembolleri bile bilip hafizaniza lmaniz yeterli. Yarin bir gun bu tespitleri bu sayede baskalari degil biz yapacagiz.

Düşüncelerimi derinlemesine yazardım ama bilinç altinizi etkilemek istemem ama illuminati var diye de yapmayın yaaa...Neyse TIP!!!!

Düşüncelerimi derinlemesine yazardım ama bazı yorum yazanlar hem korkmuş hemde birilerinin bilinç altını etkilemek istemem...

incide adamlar sürekli sallar oda onlardan biri

illüminati bu kadar güçlü bi örgüt ama kendini ifşa ettiriyor

piramitleri illüminati yaptı

Kendinizi korkutmaktan başka bişey yapmıyosumuz

ben illüminatinin başkanı. dizi kolik dün gece örgütümüzden kaçtı ve sizi kandırmaya çalışıyor. biz aslında yokuz. onun emellerine alet olmayın

Oooo Destan Yazmış Mübarek

İlluminati örgütü Türkiyeyi ele geçirdi demiyoruz zaten vardı ama daha da yerleşiyorlar.Bu hangi alanda olursa olsun.Buradaki amaç bilinçlenmeniz doğrultusunda...

İlluminati örgütü Türkiyeyi ele geçirdi demiyoruz zaten vardı ama daha da yerleşiyorlar.Bu hangi alanda olursa olsun.Buradaki amaç bilinçlenmeniz doğrultusunda...

Aynen. Ama eger biz birsey yapmazsak ele gecirecekler zaten bizi. Umarim uyaniriz artik bizde bu yanlidlari, bu oyunlari, bu planlari goruruz ve dinimize sahip cikariz İns.

Dusuncelerini bilmek isterim acikcasi ama bu sana kalmis birsey tabi...

Diyelim ki illüminati olayını piramitlerden ele alalım taaa bize ilk okulda 3gen'den bahsedilerek piramitler anlatilirdi..3gen piramite benzer çoçuklar - çoçukları üçgeni hatırlamak için aklınıza pramit gelsin denir durur.İlkokuldan beridir illüminati içimize işledi o zaman(?) Her eğitim sistemi illüminati üzerine kuruldur öyleyse.

İllüminati diye bişey yoktur nasıl ki ataistler Allah yoktur diyorsa Allah'ın varliğina inananlarin Allah'ı yoksayan kişilere savunma amaçli oluşturulmuş hikayelerdir.Neyse bu kadarcık olsun fikrimi yazmiş oldum.Daha yazardım ama dediğim gibi insani etkileyen kişinin duygu ve düşüncesine farklı yöne sevk eden yorumlar yazabilirim yanlişlikla olsada bu yanlişliğa alet olmak istemem.Din kişinin kendi vicdanı ve özgürlüğüne bırakılmalıdır bence.

Piramitler ile İlluminati arasındaki bağlantı o şekilde değil.O zaman her benzer yönü bulunan nesneleri İlluminati ile bağdaştırmak gerekir.

@Forumdash; Senin dediğin gibi olsa o zaman geometri dersi başlı başına İllüminati. Fakat bizim anlatmak istediğimiz o değil. İllüminatide ki işaretler genelde günlük hayatımızda karşımıza çıkar ve mesela bilimsel bir nesneyle ilişkilendirilemez.