İllüminati Türkiye'yi Ele Mi Geçirdi?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
ClickHandler.ashx

Tek bir din, tek bir dil, tek bir devlet için çabalayan İllimünati örgütü tüm insanları şeytana taptırmak için çeşitli dizi, çizgi film ve şarkılarda sembolik hareketlerle yeni neslin beynini böyle kazıyor. İşte bunlardan bazıları;

MUHTEŞEM YÜZYIL

ATİYE

TARKAN

BENGÜ

ORHAN GENCEBAY

ÇİZGİ FİLMLER

MURAT BOZ

MUSTAFA CECELİ

9. TÜRKÇE OLİMPİYATLARI

MODEL

RTÜK

GÖKÇE

ÇİZGİ FİLMLER

CAN BONOMO

ACUN ILICALI
[VIDEO]http://www.youtube.com/watch?v=hJDs8tSAPxQ[/VIDEO]​

Moderatörün son düzenlenenleri:
liseli ergenlerin anlayamayacağı gülüp geçeceği konu :D illuminatinin yaptığı subilminal mesajlardan haberi yok sadece gülüp geçer geyik yaparlar :D

konuya gelince Türkiyedeki sanatçılar üzerinde büyük bir egemenliği var illuminatinin , ayrıca sosyal propagandalarlla ataistlerin oluşmasını sağlamış bir tarikat. Az da olsa Türkiyede egemenliği var...

Rihanna falan da dahil bunlara dünya çapında.2 pac ,michael jackson falan bunlara katılmadığı için öldürüldü deniyor.Eminem de aralarından ayrılmış

Burada piramitli duvarında beni korkutup öldürmeye çalıştılar falan diyor

- - - Ekleme - - -

Sagopa Kajmer için de illuminati üyesi diyorlar

Rihanna falan da dahil bunlara dünya çapında.2 pac ,michael jackson falan bunlara katılmadığı için öldürüldü deniyor.Eminem de aralarından ayrılmış

Burada piramitli duvarında beni korkutup öldürmeye çalıştılar falan diyor

- - - Ekleme - - -

Sagopa Kajmer için de illuminati üyesi diyorlar

Michael Jackson illüminatiden değildir fakat illüminati yapmaya çalışmışlardır. Hatta Michael Jackson ın bu yüzden İllüminaticiler yani şeytana tapan kafirler trafından öldürüldüğü de iddia ediliyor. Bu yüklediğin şarkıyıda o yüzden yazdığı söyleniyor. Michael Jackson İllüminatici olmak istemediği için öldürüldü.

Aynı şekilde Atatürkünde sirozdan öldüğü gerçeği yalan. Atatürk Türkiyenin böyle kötü birşeye bulaşmasını istemediği için İllüminatiye kat-a hayır demiştir. Ancak o da öldürüldü. Yerine geçen İsmet İnönüde aynı şekilde ölmemek için İllüminatiye karışmadı. İzin de vermedi. Yasakta koymadı. Yani buda izin vermesine yetiyor.

Biz inansakta inanmasakta bu her zaman var olan birsey. Buna bende inanmiyordum ama bi iki kisiden daha ayni seyi duyunca bir arastirma yaptim. İlk olarak youtube'taki ilginc gelen videolari izledim. Daha sonra google vr facebooktan arastirdim. Ve gercekten insanlari yoldan cikarmaya calisiyorlar. Allahtan uzaklastirip Seytana taptirmaya calisiyorlar. İlluminati icinde yer alan unlulerinde cogu bunu isteyerek yapmiyor zaten. Bunlari yapmazlarsa oldurecegiz diye tehtit ediyor bu orgut. Bu orgutun basinda da İsrail var. Yaptigim bir diger arastirmada Star TV. Logosu sion yildizina benziyor. Ve yaptigi yapimlarda dine dair birsey yok ve dikkat ettiyseniz yurt disina ozentilik var. Batinin yaptigi herseyi Turklere aktariyor.