Karnımın aç olduğunu nerden çıkardın beAç karnını doyur ona vericen parayla![]()
![]()
![]()
Karnımın aç olduğunu nerden çıkardın beAç karnını doyur ona vericen parayla![]()
![]()
![]()
çüş kaç kişi yazmış grup mu olacak ayol fantezileri için benden uzak tut.ssSonuçta eniştem olacak![]()
Adam taş olunca talibi çok oluyorçüş kaç kişi yazmış grup mu olacak ayol fantezileri için benden uzak tut.ss
Adam taş olunca talibi çok oluyor![]()
Aaa bu Çağataya kadın olarak ben sinir oluyorum ama forumun erkekleri @Yiğitt @serhatt @Forumdash @eskici hatta forumun kütüğü @MasacRE- bile sarkıntılık ediyorçüş kaç kişi yazmış grup mu olacak ayol fantezileri için benden uzak tut.ss
Sorun sendeAaa bu Çağataya kadın olarak ben sinir oluyorum ama forumun erkekleri @Yiğitt @serhatt @Forumdash @eskici hatta forumun kütüğü @MasacRE- bile sarkıntılık ediyor
Çağatay da sorun var sanırım![]()
![]()
![]()
Aaa Türkiyeden doğru dürüst isim yok kiSorun sendeHep yaşlıları seviyorsun
Hayır zevkine saygım var ama bir ayağı mezarda garanti isimleri neden seçersin
![]()
Böyle diyince hak verdim sana
Bir Kenan var işte oda çürüyecek yakın daBöyle diyince hak verdim sana![]()
Çürüyecek lafını @xemrexxx duymasın 😱 Demek haşin erkek seviyorsunBir Kenan var işte oda çürüyecek yakın da![]()
![]()
Ben de dizilerde kim piskopatsa ona yanaşıyorum![]()
![]()
![]()
Gitmiş Burakı bulmuş adam yok gibi 😕😕😕Yok parlaklar listesindeydi yinedeama şey de diyordu yani
![]()
Hanzo seviyor napalımGitmiş Burakı bulmuş adam yok gibi 😕😕😕
Hahah Aaa doğru kıllı Hanzoları çok seviyorHanzo seviyor napalım![]()
Yarın rastlaşiriz kesin
Aaa biraz da sen uğraşYarın rastlaşiriz kesin![]()
Sorun sende, Çağatay gayet de tatlı.Aaa bu Çağataya kadın olarak ben sinir oluyorum ama forumun erkekleri @Yiğitt @serhatt @Forumdash @eskici hatta forumun kütüğü @MasacRE- bile sarkıntılık ediyor
![]()
![]()
Sen erkekten anlamadığın için bizim adamı beğenmemizi çekemiyorsun,Çağatay da hiç bi sorun yok aslan gibi maşallahAaa bu Çağataya kadın olarak ben sinir oluyorum ama forumun erkekleri @Yiğitt @serhatt @Forumdash @eskici hatta forumun kütüğü @MasacRE- bile sarkıntılık ediyor
![]()
![]()
Yarın rastlaşiriz kesin![]()
ayol zaten kılsız tüysüzse uzak durman lazim Hogatha onlar daha çok Serhata bakan cinsten oluyorSen erkekten anlamadığın için bizim adamı beğenmemizi çekemiyorsun,Çağatay da hiç bi sorun yok aslan gibi maşallah
Bak o yabancı dizideki herifle birlikte,adam dünyaca ünlü jön oldu,sen hala fındık topla
![]()
kiz çürürse çürüsün sanki siz de 40 yaşına gelmediniz hala 25 mi sanıyorsunuz kendinizi