Parlak kılsız adam @Çiğdem- gibi gudubeti napsın dimiayol zaten kılsız tüysüzse uzak durman lazim Hogatha onlar daha çok Serhata bakan cinsten oluyor
Parlak kılsız adam @Çiğdem- gibi gudubeti napsın dimiayol zaten kılsız tüysüzse uzak durman lazim Hogatha onlar daha çok Serhata bakan cinsten oluyor
Sorun sende, Çağatay gayet de tatlı.
Sen erkekten anlamadığın için bizim adamı beğenmemizi çekemiyorsun,Çağatay da hiç bi sorun yok aslan gibi maşallah
Bak o yabancı dizideki herifle birlikte,adam dünyaca ünlü jön oldu,sen hala fındık topla
Erkeklerin bu kadar hoşlanması sonucu benim aklıma başka şeyler geliyor vlla Çağatay ile alakalı @Forumdash @MasacRE-ayol zaten kılsız tüysüzse uzak durman lazim Hogatha onlar daha çok Serhata bakan cinsten oluyor
Ne fesatlıklar geliyor aklınaErkeklerin bu kadar hoşlanması sonucu benim aklıma başka şeyler geliyor vlla Çağatay ile alakalı @Forumdash @MasacRE-
Çağatay adamdırAaa bu Çağataya kadın olarak ben sinir oluyorum ama forumun erkekleri @Yiğitt @serhatt @Forumdash @eskici hatta forumun kütüğü @MasacRE- bile sarkıntılık ediyor
Çağatay da sorun var sanırım
Uzun süredir merakla beklenen ilk yerli Netflix dizisinin adı belli oldu.
Netflix tarafından Roma'da düzenlenen, dünyaca ünlü oyuncu ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı 'See What's Next' etkinliğinde 'La Casa De Papel', 'Suburra' ve 'Dogs of Berlin'in başrol oyuncularının yanı sıra Çağatay Ulusoy da yer aldı. Öte yandan sosyal medyadan paylaşılan kareler aracılığıyla dizinin adının 'The Protector' (Koruyucu) olduğu da ortaya çıktı.
Kadrosunda Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş'un da yer aldığı, O3 Medya imzalı dizinin 2. sezon hazırlıklarının şimdiden başladığı da kulislerdeki son dedikodular arasında.
İlk sezonu 10 bölümden oluşacak ve yılın ikinci yarısında yayına girecek olan yapımın kamera arkasından yeni kareler de ortaya çıktı:
İsim güzel olmuş beğendim
Çağatay son fotoda çok taş çıkmış izleyebilirim @Çiğdem-
Hazar çok kötü.. Menajeri iyi çalışıyor.
Çağatay harika duruyor, üstesinden kalktığına yüzde yüz eminim.
İsmi de güzel gibi, hayırlı olsun.
Punisherden kopya çekmişler Cezalandırıcıydı bu da Koruyucu @MasacRE- @Forumdash @Harunnn60
Dizinin Punisher ile bir alakası yok, nereden uyduruyorsun böyle şeyleri
Kitapın yazarı yazıyor keşke farklı bir isim yazsa diziyi daha iyi olabilirmiş kitap ise güzel boğmuyor dizisinin de öyle olacağını düşünüyorum
Hani sen de izleyecektin en son öyle diyordun Şimdi bekldiğinden daha güzel, daha ateşli, daha sexy, daha beklmediğin halde görünce kötülemeye başladın
O yönetmen benim tipim değil, @Çiğdem- in tipi.
Adı Efsane aklıma geldi hüzünlendim
Boran kuzuma dizinin 2. Sezonu için teklif gitmis diyolla artık yarın ikindi namazını müteakip çiğdemin cenazesini kaldırırız rahmetliyi hiç iyi bilmezdik @vadikızı helvasını kar cadolozun @denizz19 da yasin falan oku rahmetlinin başında o detone sesi bir işe yarar @cookies @Thequeer @Ahmed @kerem @Harunnn60 @ozmoturk @gözlemciÇağatay adamdır
Bu kıl kuyruk diziye girerse ben izlememBoran kuzuma dizinin 2. Sezonu için teklif gitmis diyolla artık yarın ikindi namazını müteakip çiğdemin cenazesini kaldırırız rahmetliyi hiç iyi bilmezdik @vadikızı helvasını kar cadolozun @denizz19 da yasin falan oku rahmetlinin başında o detone sesi bir işe yarar @cookies @Thequeer @Ahmed @kerem @Harunnn60 @ozmoturk @gözlemci
Boran kuzuma dizinin 2. Sezonu için teklif gitmis diyolla artık yarın ikindi namazını müteakip çiğdemin cenazesini kaldırırız rahmetliyi hiç iyi bilmezdik @vadikızı helvasını kar cadolozun @denizz19 da yasin falan oku rahmetlinin başında o detone sesi bir işe yarar @cookies @Thequeer @Ahmed @kerem @Harunnn60 @ozmoturk @gözlemci