Karnımın aç olduğunu nerden çıkardın beAç karnını doyur ona vericen parayla
Karnımın aç olduğunu nerden çıkardın beAç karnını doyur ona vericen parayla
çüş kaç kişi yazmış grup mu olacak ayol fantezileri için benden uzak tut.ssSonuçta eniştem olacak
Adam taş olunca talibi çok oluyorçüş kaç kişi yazmış grup mu olacak ayol fantezileri için benden uzak tut.ss
Adam taş olunca talibi çok oluyor
Aaa bu Çağataya kadın olarak ben sinir oluyorum ama forumun erkekleri @Yiğitt @serhatt @Forumdash @eskici hatta forumun kütüğü @MasacRE- bile sarkıntılık ediyorçüş kaç kişi yazmış grup mu olacak ayol fantezileri için benden uzak tut.ss
Sorun sende Hep yaşlıları seviyorsun Hayır zevkine saygım var ama bir ayağı mezarda garanti isimleri neden seçersinAaa bu Çağataya kadın olarak ben sinir oluyorum ama forumun erkekleri @Yiğitt @serhatt @Forumdash @eskici hatta forumun kütüğü @MasacRE- bile sarkıntılık ediyor
Çağatay da sorun var sanırım
Aaa Türkiyeden doğru dürüst isim yok ki Yabancı dizilerde oğlanlara daha ilgiliyimSorun sende Hep yaşlıları seviyorsun Hayır zevkine saygım var ama bir ayağı mezarda garanti isimleri neden seçersin
Böyle diyince hak verdim sanaAaa Türkiyeden doğru dürüst isim yok ki Yabancı dizilerde oğlanlara daha ilgiliyim
@xemrexxx
Bir Kenan var işte oda çürüyecek yakın daBöyle diyince hak verdim sana
Çürüyecek lafını @xemrexxx duymasın 😱 Demek haşin erkek seviyorsunBir Kenan var işte oda çürüyecek yakın da
Ben de dizilerde kim piskopatsa ona yanaşıyorum
Gitmiş Burakı bulmuş adam yok gibi 😕😕😕Yok parlaklar listesindeydi yinede ama şey de diyordu yani
Hanzo seviyor napalımGitmiş Burakı bulmuş adam yok gibi 😕😕😕
Hahah Aaa doğru kıllı Hanzoları çok seviyorHanzo seviyor napalım
Yarın rastlaşiriz kesin
Aaa biraz da sen uğraşYarın rastlaşiriz kesin
Sorun sende, Çağatay gayet de tatlı.Aaa bu Çağataya kadın olarak ben sinir oluyorum ama forumun erkekleri @Yiğitt @serhatt @Forumdash @eskici hatta forumun kütüğü @MasacRE- bile sarkıntılık ediyor
Sen erkekten anlamadığın için bizim adamı beğenmemizi çekemiyorsun,Çağatay da hiç bi sorun yok aslan gibi maşallahAaa bu Çağataya kadın olarak ben sinir oluyorum ama forumun erkekleri @Yiğitt @serhatt @Forumdash @eskici hatta forumun kütüğü @MasacRE- bile sarkıntılık ediyor
Yarın rastlaşiriz kesin
ayol zaten kılsız tüysüzse uzak durman lazim Hogatha onlar daha çok Serhata bakan cinsten oluyorSen erkekten anlamadığın için bizim adamı beğenmemizi çekemiyorsun,Çağatay da hiç bi sorun yok aslan gibi maşallah
Bak o yabancı dizideki herifle birlikte,adam dünyaca ünlü jön oldu,sen hala fındık topla
Çürüyecek lafını @xemrexxx duymasın 😱 Demek haşin erkek seviyorsun
kiz çürürse çürüsün sanki siz de 40 yaşına gelmediniz hala 25 mi sanıyorsunuz kendinizi