Allah çirkin şansı vermiş kadınlara,aten çirkinler,bu taşlarla evlenmeleri bonus olduAaa bu konuda haklı yakışıklı adamları hep tipsiz kadınlar kapıyor @Forumdash
Sen nasıl peki böyle evde kaldın sen daha tipsizsinAllah çirkin şansı vermiş kadınlara,aten çirkinler,bu taşlarla evlenmeleri bonus oldu
Çağatayınki abla gibi gerçekten
Sen ne üzüldün şimdi Saydiği isimler sana göre değil ama üzüldünAaa bu konuda haklı yakışıklı adamları hep tipsiz kadınlar kapıyor @Forumdash
Aaa Benim aklıma Jensen geldi yaratık gibi kadınla evli @xemrexxxÇağatayınki abla gibi gerçekten
Sen ne üzüldün şimdi Saydiği isimler sana göre değil ama üzüldün
Parlaklar farketmiyor beni ben napiyimSen nasıl peki böyle evde kaldın sen daha tipsizsin
Aaa sen de güzel olsanda tipsiz olsanda evde kalıyon senin kısmetin kapalıParlaklar farketmiyor beni ben napiyim
Beni çekemeyenler bağlama büyüsü mü yaptı ne yaptı,bi tane yok yaAaa sen de güzel olsanda tipsiz olsanda evde kalıyon senin kısmetin kapalı
Sonuçta eniştem olacak
Ben onları çiğnemeden yutarım be
Ben onları çiğnemeden yutarım be
Şu dizi başlasada çakma Punisher i bir eleştirsem @MasacRE-Sonuçta eniştem olacak
Eleştiricek bişey bulamıyacaksın sen bileŞu dizi başlasada çakma Punisher i bir eleştirsem @MasacRE-
Aynen ilk sezon iyiydi ayrılıklar olunca ben de izlemedimErgenlere güvenip format değiştirmeselerdi iyi olacaktı ilk 5-6 bölüm süperdi
Sen izlicekmisin buna para veripEleştiricek bişey bulamıyacaksın sen bile
Aaa izlemeye devam ettin diye hatırlıyorum ben seni nedense ama iyi yapmışsın ozamanAynen ilk sezon iyiydi ayrılıklar olunca ben de izlemedim
Çağatay için canım feda Tbi veririmSen izlicekmisin buna para verip
Aç karnını doyur ona vericen paraylaÇağatay için canım feda Tbi veririm