- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
ahaha şu videoyu izle bi fikrin değişebilir.ulann sesli güldüm gece gece A:SDGH
]
Ne var bunda.
ahaha şu videoyu izle bi fikrin değişebilir.ulann sesli güldüm gece gece A:SDGH
]
Almila mı güzeldi? 😱 Sadece saçları iyiydi.Tüm hafta almila'ya yüklenilen zaten. Fragmanlardada kötü olarak empoze edildi yani hiç şaşırmadım elenen.Güzel kızdı halbuki ki.
Almila mı güzeldi? 😱 Sadece saçları iyiydi.
Zevksizsin olumm.s
Son cümleni okuyuncaya kadar kalp krizi geçiriyordum az kalsın.Orada ki Zeynep'den sonra en güzel kız bence ki esmer sevmediğim için en güzel kız Almila. Yüzünde Masumiyet var o nedenle tatlıda denilebilir.Benim ilk favorim Gülşah'tı ama bir baktım elenmiş. Bence en güzel kız oydu.
Aslında fotolarına baktım o kadarda değilmiş.Ben abarttım her halde.
![]()
Aklımda hep aşağıda ki gibi kaldı benim o nedenledir her halde.Son cümleni okuyuncaya kadar kalp krizi geçiriyordum az kalsın.
İyi kendin farkına varmışsın.![]()
Orada Show logosu olduğu içindir beğenmen.Aklımda hep aşağıda ki gibi kaldı benim o nedenledir her halde.
![]()
Yani favorim hala Özden Cerrahoğlu .![]()
Orada Show logosu olduğu içindir beğenmen.
Benim geçen sezonki Nur ve ya Ayşenur gibi olan bir favorim yok hala.
İlbige eğer geri dönerse onu tutacağım.![]()
Hmm tarz olarak idare eder düzeyde ama sempatik bulmuyorum ben.@Billy Kane Oradaki Taner mi.:eek.Gençlik hatası.
Özden bence en iyisi. Diğerleri hem iyi değil hemde sempatik.
Ben boş yere favorim demem.@Ahmad @Billy Kane Çok fazla iyi değil mi.
İşte onu @sokak sanati 'na anlatamıyoruz.Moda programından daha çok kavga programı. Sırf bu detayla izliyorum aslında yoksa saçma bir program.Özden iğrenç bir kız neresi sempatik Allah aşkına
![]()
Hmm tarz olarak idare eder düzeyde ama sempatik bulmuyorum ben.![]()
Bence Gülay ve Zeynep ikisi en iyisiTarz olarak oranın en iyi ilk 3'ünde bence. Nazlı Sultan ve Zeynp'den sonra ne başarılı olan o gibi. @denizz19 Özden'de ki sempatiklik ve coolluk kimsede yok.😎 Özden'in ince ince laf sokuşları bile yeter onu desteklemek için.![]()
Bence Gülay ve Zeynep ikisi en iyisi![]()
Gülay güzelliğiyle ezer Özden'i beİkiside iyi gibi ama tarzları bana hitap etmiyor. Gülay zaten Özden'den kötü.![]()
Gülay güzelliğiyle ezer Özden'i beÖzden aynı baykuşa benziyor
![]()
Tarz olarakta Gülay daha şık ondan. Abi o ne Allah aşkına kafasına kaktüs koymuş gibi sürekliTarzını konuşacağız ama biz burada.Gülay'da çok güzel değil esmer bir defa.😛
Tarz olarakta Gülay daha şık ondan. Abi o ne Allah aşkına kafasına kaktüs koymuş gibi sürekli![]()
Evet o kadar özgün ki anlayamıyoruzSen anlamazsın. Çok özgün bir tarzı var özden'in.![]()
gerçeği grmeyen sensin bence o kız yapmacığın şımarığımSiz gerçeği görmüyosunuz bence.Özden ince lafları ile, sempatik hareketleri ile benim gönlümü fethetti. Tarz olarakda iyi sayılır ama çok tarz değil. Biraz daha gelişmeli.
@vadikızı
Şımarıklığı zaten sempatiklik katıyor.![]()
bu videodaki taner değilmi ya surviror yazamadım sanırımahaha şu videoyu izle bi fikrin değişebilir.ulann sesli güldüm gece gece A:SDGH
]
gerçeği grmeyen sensin bence o kız yapmacığın şımarığım
teki bence
bu videodaki taner değilmi ya surviror yazamadım sanırım
ona katılmıştı o değikmi
Evet o kadar özgün ki anlayamıyoruz![]()