- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
Ne güzel, forumda benden başka da izleyen çıktı.ooo süperbugün arkadaşım söyledi yeni haberim oldu takip ederim özledim eski kızları, yenilerde iş yok
![]()
Aynen programda Öykü tweet'leri okuyor orada da hep aynı mesajlar oluyor, Ayşenur az konuşuyor diye.Ayşenur az konuşuyor ama @Ahmad .![]()
Bugün neredeyse tamamını bende izledim. Özellikle Almila'ya sürekli laf sokan eski yarışmacı vardı. Sanırım adı Ayşegül'müş. O bayağı güldürmüştü. Tarzın yokmuş ki burda oturuyorsun gibi şeyler söylemişti.Ne güzel, forumda benden başka da izleyen çıktı.
Elendiler ama hala tartışıyorlar, keyifli oluyor eski yarışmacıların tartışmaları.![]()
Geçtiğimiz sezonu izlemedin mi sen?Bugün neredeyse tamamını bende izledim. Özellikle Almila'ya sürekli laf sokan eski yarışmacı vardı. Sanırım adı Ayşegül'müş. O bayağı güldürmüştü. Tarzın yokmuş ki burda oturuyorsun gibi şeyler söylemişti.![]()
Geçen sezonu izlemedim. Keşke izleseydim diyorum. Bunlar çok kavga ediyor. Geçen sezon daha güzelmiş diye duydum. Ayşegül Nihal'den daha iyi gibi duruyor. Nihal sürekli bir açık yakalama ve laf sokma peşinde. Sokakta görsem taşlarım , o derece gıcık birisiGeçtiğimiz sezonu izlemedin mi sen?
Bugünkü programı daha izlemedim, birazdan göz atarım. Evet o tarz şeyler söylemişse kesin Ayşegül'dür. Bu sezonki Nihal gibidir kendisi.![]()
Ben şahsen çok özledim geçtiğimiz sezonu, zaten 2 sezonu da izleyen herkes 1. sezonu çok özlediklerini söyler bence.Geçen sezonu izlemedim. Keşke izleseydim diyorum. Bunlar çok kavga ediyor. Geçen sezon daha güzelmiş diye duydum. Ayşegül Nihal'den daha iyi gibi duruyor. Nihal sürekli bir açık yakalama ve laf sokma peşinde. Sokakta görsem taşlarım , o derece gıcık birisi![]()
aynen bende nihal özden nazlı hamarat sevmiyorumSıcak maşa fırlatmış bugün izledim.
Maria , Zeynep ve Melisa'yı destekliyorum bu yarışmada. Nihal , Nazlı Hamarat ve Özden'i hiç sevemedeim. Nazlı Kayaaslan , Zennube ve diğer kız fena değiller![]()
Nihal güzel kız ama birazda kavgacıaynen bende nihal özden nazlı hamarat sevmiyorum
sinir oluyorum özden konuşurken tv sesini kısıyorum
birde nihal konuşurken
nihal güzelde allah bir çene vermiş maşallah yani konuş konuşNihal güzel kız ama birazda kavgacıancak nazlı hem tarz hem efendi bu senenin favorisi.
bende izliyorum ahmadcım programıNe güzel, forumda benden başka da izleyen çıktı.
Elendiler ama hala tartışıyorlar, keyifli oluyor eski yarışmacıların tartışmaları.![]()
Hiç yorumunu görmedim de, bilmiyordum.@hayret bi şey maşa fırlattığını nerde izledin
nihal güzelde allah bir çene vermiş maşallah yani konuş konuş
yorulmuyor bence nihalin tarzıda yok
bende izliyorum ahmadcım programı
geçen sezon favorim kızının adını unuttum kızı vardı ya haniHiç yorumunu görmedim de, bilmiyordum.
Geçen sezon favorin kimdi?
Ezgi Baylar?geçen sezon favorim kızının adını unuttum kızı vardı ya hani