İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Ne güzel, forumda benden başka da izleyen çıktı. :D
Elendiler ama hala tartışıyorlar, keyifli oluyor eski yarışmacıların tartışmaları. :Z
Bugün neredeyse tamamını bende izledim. Özellikle Almila'ya sürekli laf sokan eski yarışmacı vardı. Sanırım adı Ayşegül'müş. O bayağı güldürmüştü. Tarzın yokmuş ki burda oturuyorsun gibi şeyler söylemişti. :D

Bugün neredeyse tamamını bende izledim. Özellikle Almila'ya sürekli laf sokan eski yarışmacı vardı. Sanırım adı Ayşegül'müş. O bayağı güldürmüştü. Tarzın yokmuş ki burda oturuyorsun gibi şeyler söylemişti. :D
Geçtiğimiz sezonu izlemedin mi sen? :X
Bugünkü programı daha izlemedim, birazdan göz atarım. Evet o tarz şeyler söylemişse kesin Ayşegül'dür. Bu sezonki Nihal gibidir kendisi. :D

Geçtiğimiz sezonu izlemedin mi sen? :X
Bugünkü programı daha izlemedim, birazdan göz atarım. Evet o tarz şeyler söylemişse kesin Ayşegül'dür. Bu sezonki Nihal gibidir kendisi. :D
Geçen sezonu izlemedim. Keşke izleseydim diyorum. Bunlar çok kavga ediyor. Geçen sezon daha güzelmiş diye duydum. Ayşegül Nihal'den daha iyi gibi duruyor. Nihal sürekli bir açık yakalama ve laf sokma peşinde. Sokakta görsem taşlarım , o derece gıcık birisi :D

Geçen sezonu izlemedim. Keşke izleseydim diyorum. Bunlar çok kavga ediyor. Geçen sezon daha güzelmiş diye duydum. Ayşegül Nihal'den daha iyi gibi duruyor. Nihal sürekli bir açık yakalama ve laf sokma peşinde. Sokakta görsem taşlarım , o derece gıcık birisi :D
Ben şahsen çok özledim geçtiğimiz sezonu, zaten 2 sezonu da izleyen herkes 1. sezonu çok özlediklerini söyler bence.
Nihal için Ayşegül'e bakmış gelmiş gibi yorumlar da yapılıyor, çünkü neredeyse aynı şeyleri yapıyor.
Aç boş vakitlerinde geçtiğimiz sezonun bazı bölümlerini izle derim, yani 2 sezon arasındaki farkı çok iyi anlarsın o zaman. :X

Sıcak maşa fırlatmış bugün izledim.

Maria , Zeynep ve Melisa'yı destekliyorum bu yarışmada. Nihal , Nazlı Hamarat ve Özden'i hiç sevemedeim. Nazlı Kayaaslan , Zennube ve diğer kız fena değiller :)
aynen bende nihal özden nazlı hamarat sevmiyorum
sinir oluyorum özden konuşurken tv sesini kısıyorum
birde nihal konuşurken

@hayret bi şey maşa fırlattığını nerde izledin

Nihal güzel kız ama birazda kavgacı :) ancak nazlı hem tarz hem efendi bu senenin favorisi.
nihal güzelde allah bir çene vermiş maşallah yani konuş konuş
yorulmuyor bence nihalin tarzıda yok

Ne güzel, forumda benden başka da izleyen çıktı. :D
Elendiler ama hala tartışıyorlar, keyifli oluyor eski yarışmacıların tartışmaları. :Z
bende izliyorum ahmadcım programı

özlem'de bir nurella havası var :D

özlemişim ayşegül&özlem tartışmalarını :F

Son düzenleme:
İşte Benim Stilim Eleme Gecesi ile başladı. :D
İvana yine dansıyla muhteşem bir başlangıç yaptı. :D

Hadise gelmesiyle tüm stüdyoyu coşturdu, işte böyle konuklar lazım. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,427
Üyeler
8,561