İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Nazlı 8 hafta boyunca en tarz sahibiydi en çok taç takanda oydu. Bir hafta kötü gidince hemen üstünü çizdiler yazıklar olsun. Diğer yarışmacılar tüm günlerini kıyafetlere ayırıyor onun birde bakmakla yükümlü olduğu çocuğu var ayıptır günahtır ya. :(
Gerçekten büyük haksızlık oldu. Aynısını daha önce İlbige için de yapmışlardı. Ayrıca Almila da tarz kızdı ve şu an orda olması lazımdı. Maalesef bazen doğru kararlar verilmiyor. Nazlı Sultan gibi birisini elemek ise büyük çok büyük haksızlık.

Kavga etmezsen olacağı bu Kemalin maaşını nazlı mi verecek))) bak nihal kavga ediyor jüriden fırça yiyor nazlı sadece giyiniyor tabi gidecek)))
Sunucu Öykü şovmu yapıyor o zaman. sürekli kavga etmeyin yıldızınızı alırım falan diye. Jürilerde kavga etmeyin diyorlar ya. 😱

Kemalin bahanesi tam komedi önceden nazlının gideceği belliydi.Nazlı be kız niye kavga etmedin)))

Herkese varoş deyip aşağılayan Zeynep yarışmada birinci olursa yazıklar olsun. :)

Sunucu Öykü şovmu yapıyor o zaman. sürekli kavga etmeyin yıldızınızı alırım falan diye. Jürilerde kavga etmeyin diyorlar ya. 😱
Tabiki))) hepsi show. Saygılı olun diyor Kemal ve nurella ikisi yarışmacılara hakaretin en ağırını yapıp aşırı agresif oluyor. Hele öykü kavga etmeyin diyor ama ortamı kizistiracak bütün soruları soruyor)))

bu jüri artık haktan adaletten falan bahsetmesin yazıklar olsun ulan bu kız elenir mi hiç adaletmiş yazık en iyi kızı elediler ya

Tabiki))) hepsi show. Saygılı olun diyor Kemal ve nurella ikisi yarışmacılara hakaretin en ağırını yapıp aşırı agresif oluyor. Hele öykü kavga etmeyin diyor ama ortamı kizistiracak bütün soruları soruyor)))
Benim anlamadığım Nihal, Çiğdem ile düşman onun ismini vermesi gerekiyordu niye Maria'nın ismini verdi? (b) @Ahmad

Benim anlamadığım Nihal, Çiğdem ile düşman onun ismini vermesi gerekiyordu niye Maria'nın ismini verdi? (b) @Ahmad
Elenmeyeceğini düşündüyüm için öylesine Maria diyorum dedi. Ama aslında haklısın Çiğdem demeli idi. Zaten jüri böyle kararlar verdikten sonra yarışmacılarda suç yok.
Çok üzüldüm ben ya, haksızlığa dayanamıyorum hiç.

Elenmeyeceğini düşündüyüm için öylesine Maria diyorum dedi. Ama aslında haklısın Çiğdem demeli idi. Zaten jüri böyle kararlar verdikten sonra yarışmacılarda suç yok.
Çok üzüldüm ben ya, haksızlığa dayanamıyorum hiç.
Diğer yarışmacılar jürinin karşısına çıkınca sahte gülücükler atıyor ve oynuyorlar. Nazlı hiçbir zaman jüriye oynamadı yalakalık yapmadı benim gönlümün birincisi olacak her zaman.

Nihal zeki kız. Çiğdem gelene kadar oranı kralı yıldızı nihaldi her zaman son noktayı o koyardı. Çiğdem geldi jürinin ve öykünün (kiskancligi) yanlı tutumuyla ve çiğdemin numarası birleşince nihal yenildi . yemediği fırça kalmadı. Şimdi nihal bu savaştan çıkmak için cigdemi savaştan çıkarma derdinde. Klasik İngiliz taktiği böl parçala yönet (kürt türk savasi))))

nihal beyaz bayrak gösterdim dese de cigdeme aşırı doldu kendini kaybettiği anlarda ara ara aşırı sert yorumlar yapıyor cigdemi. Aslında sussa çiğdemin foyası ortaya çıkacak ve çiğdem yarıştan düşecek ama tutamıyor çenesini çünkü hırsını kontrol edemiyor)))

Nihalin çiğdemin adını söylememe nedeni bu baskıdan kurtulmak ve kendine yapılan gurup oluşturuyor eleştirisini savysturmak.

Ama nihal jürinin yanlı tutumunun farkında ama onlara asla eleştir getirmeyecek kadar da zeki. Sözlü Eleştiri getirse yanliysa neden hala buradasın diyeceklerini bildiği için bu eleştiriyi tavrıyla gösteriyor.

Diğer yarışmacılar jürinin karşısına çıkınca sahte gülücükler atıyor ve oynuyorlar. Nazlı hiçbir zaman jüriye oynamadı yalakalık yapmadı benim gönlümün birincisi olacak her zaman.
Favorim değildi ama çok tarz bi kadındı. Her zaman jürilerin de en favorisi idi zaten. Elendikten sonraki röpörtajda sesi titriyordu, ne kadar üzgündü. :(
Daha son değil, umarım jüri yanlışını düzeltir ve pazartesi dönecek 2 kızdan biri Nazlı Sultan olur.

Nihal zeki kız. Çiğdem gelene kadar oranı kralı yıldızı nihaldi her zaman son noktayı o koyardı. Çiğdem geldi jürinin ve öykünün (kiskancligi) yanlı tutumuyla ve çiğdemin numarası birleşince nihal yenildi . yemediği fırça kalmadı. Şimdi nihal bu savaştan çıkmak için cigdemi savaştan çıkarma derdinde. Klasik İngiliz taktiği böl parçala yönet (kürt türk savasi))))

nihal beyaz bayrak gösterdim dese de cigdeme aşırı doldu kendini kaybettiği anlarda ara ara aşırı sert yorumlar yapıyor cigdemi. Aslında sussa çiğdemin foyası ortaya çıkacak ve çiğdem yarıştan düşecek ama tutamıyor çenesini çünkü hırsını kontrol edemiyor)))

Nihalin çiğdemin adını söylememe nedeni bu baskıdan kurtulmak ve kendine yapılan gurup oluşturuyor eleştirisini savysturmak.

Ama nihal jürinin yanlı tutumunun farkında ama onlara asla eleştir getirmeyecek kadar da zeki. Sözlü Eleştiri getirse yanliysa neden hala buradasın diyeceklerini bildiği için bu eleştiriyi tavrıyla gösteriyor.
Benim bu dalaverelere kafam çalışmıyor o yüzden finale kimin kalacağını bilmemem normal. Ben hep doğrusuna bakıyorum hayatta da o yüzden çok kandırılıyorum.

Nihal oynayamıyor duygusu neyse suratında ondan bozulduğunda süper oluyor))

Benim bu dalaverelere kafam çalışmıyor o yüzden finale kimin kalacağını bilmemem normal. Ben hep doğrusuna bakıyorum hayatta da o yüzden çok kandırılıyorum.
Vallahi hayatta herkes maske takar asla hayatta A A değildir alt metni vardır. Zaten dizilerin çoğu bu alt metni gözümüze sokar ama normal hayatta çoğu insan bunu fark edemez.

Nihal oynayamıyor duygusu neyse suratında ondan bozulduğunda süper oluyor))
Nihal'i daha düne kadar hep destekledim ama hiç susmuyor, jüriden de çok azar işitmeye başladı. Annesi ve babası izlemiyormu bunu nasıl kaldırıyor. :)

Maria gibi kızlar dururken Nazlı'nın gitmesi sencede haksızlık değil mi?

Nihal'i daha düne kadar hep destekledim ama hiç susmuyor, jüriden de çok azar işitmeye başladı. Annesi ve babası izlemiyormu bunu nasıl kaldırıyor. :)

Maria gibi kızlar dururken Nazlı'nın gitmesi sencede haksızlık değil mi?

Susuyor nihal yahuu o öykünün cekemememesi kendinden iyi konuşan ve zeki kadınları kaldıramıyor. Nihal boş konuşmuyor ki boş konuşsa sus deriz geçen sezon özlem de zekiydi ama çoğu zaman boş konuşurdu nihal ondan az konuşuyor. Annelik babalık bir şey yok kızı özgüven buyurmuşlardır muhtemelen evin en küçüğü ya da tek çocuk.

Jüriden azar tamamen konsept gereği. Zaman zaman jüri ayarlayarak sert çıkacak ki reyting artsın. Reyting kuralı belli çatışma ne kadar çok çıkarsa reyting o kadar iyidir. Jüri yarışmacı çatışması en çok reyting getirenidir.

Nazlının gitmesi tabiki haksızlık ama nazlı reyting getirmiyor ki özgenin laf sokması kavgaları jüriden azar isitmesi hep reyting kemalin eleme gerekçesi tam saçmalık ne demek son haftaya bakmak)))) sırf nakliye elemek için yapılan taktik. Ve genelde hep yarismaciyi son jüri eliyor)))

Burda amaç reyting değil amaç reyting yoksa jüriden iler daha giyinmeyi bilmiyor. Ivana acayip yanlış giyiniyor Kemalin hiç tarzı yok kısa pantolon giyip geliyor. Umut eker nerde Kemal nerde)))

Gülay döndükten sonra program iyice sıkıcılaşmaya başladı. Herkes birbiriyle tartışıyor, bir yerden sonra bıkıyorsun. Umarım bir ayar verirler, yoksa bu tartışmalar izleyici için hiçte çekici değil artık.

Zeynep Azerbaycan dans kiyafeti ve dansı ile tek kelimeyle muhteşemdi. Hem ahıska türküymüş kendisi, bilmiyordum. Zeynep'i daha çok sevdim şimdi. :Z

bu benim stilim ile bu benim tarzında aynı hikayeler yaşanmış.

bu benim tarzında nil Anka, öykü okteminin sponsor sevgilisiyle ayrılınca ondan elbise alarak ikilinin arasını bizmakla suçlandı benzer bir olay bu benim stilim de olmuş. Günay, nazlının sponsor sevgilisinde kıyafet alıp o kişinin adını dövme yapıp ikilinin arasını bozmakla suçlamış bunlar tesadüf mü yoksa kaldılar arasından sürekli yanana bir şey mi bilemiyorum