İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Nazlı Sultan çok kötü puanlar aldı.
İsmini vermeyecekler ama en düşük puanı aldığı için Nihal'le finale kalabilir. :(

Ama jüri ismini vermez, kesin Nihal gidecek. :)

Nihal hayranıydin biliyorum her gün izlediğini ama nihalin bozulması süper ya))) survivordaki sahadan daha iyi bozuluyor kiz))) vallahi yıldızları bilmiyorum ama özden ve nihal ikilisi kalmaz. İki iyi aday kalmayacak
Ben kimseyi desteklemiyorum hemen yaftalama. :)

Gönlümden geçen Nazlı'nın birinci olması çünkü bana göre en tarz o. Hem çocuğu var eğitimine falan harcar yeni boşandı en çok paraya onun ihtiyacı var. :)

Maria'ya büyük tebrikler 3 gala gecesidir jüriler tarafından gecenin yıldızı seçiliyor. Kendini böyle geliştirmesi güzel.

İlbige'm de 5 tam aldı :Z

İsmini vermeyecekler ama en düşük puanı aldığı için Nihal'le finale kalabilir. :(

Gönlümden geçen Nazlı'nın birinci olması çünkü bana göre en tarz o. Hem çocuğu var eğitimine falan harcar yeni boşandı en çok paraya onun ihtiyacı var. :)
Bilemiyorum, herşey olabilir. Ama Nazlı Sultan'ın da gitme şansı yüksek. Jüriler çok düşüşlerdesin ve ya bu geceye göre oy kullanıyoruz deyip onu yollayabilir.

Ozdeni senin elinden aldık iyi))) şimdi sıra geldi nihalin almak elinden)) kolay kolay yanilmazsin ama simdiden%50 yanıldın)))

Yanılmadım ki matematik hesabı yapan Nihal olduğu için Kemal zaten ipucunu verdi. :)

Hem geçen hafta Melisa'nın elenmesine sebep olmuştu. :)
Nasıl yanilmadin))) nihal özden ikisi birlikte kalacak demedin mi ee biri kesin olarak kalmayacağını gören tahminin yatti))

Seninde mesajın burda. :)

Özden ve Nihal kendisini kurtarma derdinde hangi matematikten söz ediyorsun. :)
Nihal ve ozdeni geçen haftanın metamatigi sonucundan zeynep hirslanip bu hafta matematik yapmış işte açtım izliyorum şimdi. Sen izlediğinde emin misin)))

Nihal ve ozdeni geçen haftanın metamatigi sonucundan zeynep hirslanip bu hafta matematik yapmış işte açtım izliyorum şimdi. Sen izlediğinde emin misin)))
Bende baştan beri onu söylüyorum neyi anlamadım, çıldırcağım. :)

Bir daha söylüyorum. Geçen hafta Nihal ve Özden matematik hesabı yapıp iki yakın arkadaş Zeynep ve Melisa'yı finale bırakmışlardı bu hafta matematik hesabını yapan Zeynep ve Maria yaptı. :)

@beyazsoy Normal düşmanları Nihal ama yancıları Özden'i gönderiyorlar, oyun yapmışlar işte bana da sürpriz oldu. :)

Nazlı elendi. :(

Yuh artık ya bir daha bu yarışmayı izlemeyeceğim. :(

Son düzenleme:
@sürgünüm şok üstüne şok tahmini tutmadı üstüne en sevdiği yarışmacı gitti))) tam ters köşe oldu))) ama geri dönemlerde nazlı geri gelecektir büyük ihtimal tabi ozdeni ederlerse reyting kaybı yaşar. Nazlı hiç kavga etmemenin suçunun cezasını yedi)))

Kemal son haftaya göre puan veriyorum dedi, demek ki Nazlı Sultan elenecek.

@sürgünüm şok üstüne şok tahmini tutmadı üstüne en sevdiği yarışmacı gitti))) ama geri dönemlerde nazlı geri gelecektir büyük ihtimal
Matematik yapanlar Özden'i göndermek istiyorlar ya Kemal'de ben bu oyunu bozacağım dedi. Yarışmayı da izliyorsan kendisi Nazlı'yı hiç sevmez. Bu kötü oldu ama dediğin gibi yakında geri dönecektir. :)

@sürgünüm şok üstüne şok tahmini tutmadı üstüne en sevdiği yarışmacı gitti))) tam ters köşe oldu))) ama geri dönemlerde nazlı geri gelecektir büyük ihtimal tabi ozdeni ederlerse reyting kaybı yaşar. Nazlı hiç kavga etmemenin suçunun cezasını yedi)))​
Şu andan sonra sadece 1 yarışmacı geri dönecek, bence Nazlı dönmez.

Nazlı 8 hafta boyunca en tarz sahibiydi en çok taç takanda oydu. Bir hafta kötü gidince hemen üstünü çizdiler yazıklar olsun. Diğer yarışmacılar tüm günlerini kıyafetlere ayırıyor onun birde bakmakla yükümlü olduğu çocuğu var ayıptır günahtır ya. :(

Nazlı 8 hafta boyunca en tarz sahibiydi en çok taç takanda oydu. Bir hafta kötü gidince hemen üstünü çizdiler yazıklar olsun. Diğer yarışmacılar tüm günlerini kıyafetlere ayırıyor onun birde bakmakla yükümlü olduğu çocuğu var ayıptır günahtır ya. :(
Kavga etmezsen olacağı bu Kemalin maaşını nazlı mi verecek))) bak nihal kavga ediyor jüriden fırça yiyor nazlı sadece giyiniyor tabi gidecek)))