- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Üff.ss
Üff.ss
İlbige'm gelince Özdende de bir kıpırdanma oldu, artık kıskançlıktan mı nedendir bilemedim.
Şaka bir yana güzel olmuş cidden.
Nurella Nihal'e patladı şu an. Oh olsun, konuş Nurella'm.Denilecek bir şey yok cidden: Meleğim süper ötesi giğinmiş.
Nurella Nihal'e patladı şu an. Oh olsun, konuş Nurella'm.
Hayır Kemal ip ucu verdi ya iğrenç matematiği yuzden burdalar dedi. Demekki iyi iki aday özden ve nihalin matematiği sayesinde kalmış.Elemeye Özden ve Nihal kalabilir. @Ahmad @sokak sanati
Twitter'de Nazlı Sultan'ın kendi isteği ile eleneceğini yazıyorlardı, bence doğru olabilir. Nazlı bu hafta çok kötüydü ve artık saldım dedi, ayrıca bugünkü yeni bölümde de hasta olduğu için yer almadı. Bana göre onun elenmesi mantıklı geliyor ama emin değilim. Bakalım kimler olacak, Nazlı oranın en tarzlarından birisi elenmesini istemem.Elemeye Özden ve Nihal kalabilir. @Ahmad @sokak sanati
Matematik hesabı yapan o ikisi zaten. Gruplar yani görürde bakarsın.Hayır Kemal ip ucu verdi ya iğrenç matematiği yuzden burdalar dedi. Demekki iyi iki aday özden ve nihalin matematiği sayesinde kalmış.
Nazlı'yı jüri elemez. Çiğdem geldikten sonra özellikle Nur Yerlitaş kafayı Nihal'e taktı onu eleyebilirler bence.Twitter'de Nazlı Sultan'ın kendi isteği ile eleneceğini yazıyorlardı, bence doğru olabilir. Nazlı bu hafta çok kötüydü ve artık saldım dedi, ayrıca bugünkü yeni bölümde de hasta olduğu için yer almadı. Bana göre onun elenmesi mantıklı geliyor ama emin değilim. Bakalım kimler olacak, Nazlı oranın en tarzlarından birisi elenmesini istemem.
Bakak görekMatematik hesabı yapan o ikisi zaten. Gruplar yani görürde bakarsın.
Geçen hafta Zeynep ve Melisa'yı son 2'ye bırakmışlardı bu hafta da onlar kalacaklar. Kolay kolay yanılmam.
Ağzından bal damlıyor, İnşallahNazlı'yı jüri elemez. Çiğdem geldikten sonra özellikle Nur Yerlitaş kafayı Nihal'e taktı onu eleyebilirler bence.
Nihal'in sürekli kavga yapmasından bıktılar ama Nır hanım Özden'i de sevmiyor belli de olmaz.
Ama ikisinden biri kesin elenecek bu da geçtiğimiz haftanın öcü olacak.
Nazlı yine fırtına gibi çıktı.Ağzından bal damlıyor, İnşallah
Nihal reyting kaynağı nikahı eleyemezler))) özlemden daha zeki kız. Nurella reyting için kızıyor))) dikkat et önce itirafta önce över sonra yerin dibine sokar klasik reyting hareketi bu)))Nazlı'yı jüri elemez. Çiğdem geldikten sonra özellikle Nur Yerlitaş kafayı Nihal'e taktı onu eleyebilirler bence.
Nihal'in sürekli kavga yapmasından bıktılar ama Nır hanım Özden'i de sevmiyor belli de olmaz.
Ama ikisinden biri kesin elenecek bu da geçtiğimiz haftanın öcü olacak.
Özden'in de bu hafta 4 yıldızı var. Nihal bu hafta sadece 1 yıldız aldı. Bu arada ben hergün izliyorum.Nihal reyting kaynağı nikahı eleyemezler))) özlemden daha zeki kız. Nurella reyting için kızıyor))) dikkat et önce itirafta önce över sonra yerin dibine sokar klasik reyting hareketi bu)))
Nihal hayranıydin biliyorum her gün izlediğini ama nihalin bozulması süper ya))) survivordaki sahadan daha iyi bozuluyor kiz))) vallahi yıldızları bilmiyorum ama özden ve nihal ikilisi kalmaz. İki iyi aday kalmayacakÖzden'inde bu hafta 4 yıldızı var. Nihal bu hafta sadece 1 yıldız aldı. Bu arada ben hergün izliyorum.