İşte Benim Stilim | Genel Sohbet Konusu

Özden'im iyidir tabi.:love1: Olay çıkarırsa haber et.:Z

@mrt-06 senin favorin var mı bu yıl.:Z Ayşegül'e benzeyen Gülnihal var onu destekle.:A
İlgibe dışında yeni birisi de geldi, Nihal'i daha ilk günden susturdu. Nurella bile dedi, Nihal seni hiç böyle sinirli görmemiştim. :F

Bugünkü kombinler:

B_GFZEZU4AA1McL.jpg:large

İlgibe dışında yeni birisi de geldi, Nihal'i daha ilk günden susturdu. Nurella bile dedi, Nihal seni hiç böyle sinirli görmemiştim. :F

Bugünkü kombinler:

Hadi Yaa.:F O sahneyi unutmazsam yarn ararım.:F

Özden cidden çok olgun durmuş. ben onu daha çocuksu ve yaratıcı seviyorum.:Z

Hadi Yaa.:F O sahneyi unutmazsam yarn ararım.:F

Özden cidden çok olgun durmuş. ben onu daha çocuksu ve yaratıcı seviyorum.:Z
Hep kendisi konuşur, karşısındaki susardı. Şimdi karşıdındaki de kendisi gibi olunca neye uğradığını şaşırdı. :F

Olgun değil yaşlı. :A

Hep kendisi konuşur, karşısındaki susardı. Şimdi karşıdındaki de kendisi gibi olunca neye uğradığını şaşırdı. :F

Olgun değil yaşlı. :A

Yaşlı.😱 Taş mübarek taş.:bhr:

Nihal'e böyle biri lazımdı zaten.:F Melisa'da gitti boşta kalmasın.:F

Aylardır defalarca dediğim ve arzuladığım şey sonunda oldu. :Z
İlbige Uzun geri döndü. :Z :Z :Z @sokak sanati @vadikızı
ilbilgeye çok sevindim bende elenmesi hataydı zaten tarzı var o kızın
😉

Bugünkü kombinler:

valla aynen nihal acayip sinirliydi çiğdem onu zorlayacak
yarında ağlıyor nihal yeni gelen çiğdeme cevap bile veremedi
gerçekten nihali susturdu valla

ilbilgeye çok sevindim bende elenmesi hataydı zaten tarzı var o kızın
😉

valla aynen nihal acayip sinirliydi çiğdem onu zorlayacak
yarında ağlıyor nihal yeni gelen çiğdeme cevap bile veremedi
gerçekten nihali susturdu valla
Aynen. Jüriler de çok istiyordu dönmesini, ben de en baştan keşke dönse diye her defa diyordum. Sonunda oldu, tarz olarak benim favorim döndü. :Z
İlbige'nin bugünkü tarzıyla ilgili jürilerin yorumlarını gördün mü? Senin gibisi yok burda, iyiki geldin falan. Hele yarınki fragmandaki tarzı ne öyle, afrikalı arkadaşlarla buluşma konsepti yapmış yıkılıyo. :Z

Evet yarınki fragman ne öyle? 😱 Kadını resmen Nihal'i susturak için getirmişler, Özden'i de baya zorlayacak gibi. :A

Aynen. Jüriler de çok istiyordu dönmesini, ben de en baştan keşke dönse diye her defa diyordum. Sonunda oldu, tarz olarak benim favorim döndü. :Z
İlbige'nin bugünkü tarzıyla ilgili jürilerin yorumlarını gördün mü? Senin gibisi yok burda, iyiki geldin falan. Hele yarınki fragmandaki tarzı ne öyle, afrikalı arkadaşlarla buluşma konsepti yapmış yıkılıyo. :Z

Evet yarınki fragman ne öyle? 😱 Kadını resmen Nihal'i susturak için getirmişler, Özden'i de baya zorlayacak gibi. :A
aynen valla nihal sussun diye getirmişler kesin yoksa o kızın bir tarzı yok
özden ve nihali sustursun diye getirmişler ohh canıma değsin ya😉

ilbige'yi show'da izlemiştim tip olarak çok tatlı tarzıda süperdi. burda geri dönmüş demek netten bakarım onun sahnelerine. :D