Bizim Türkiye ile 2 saat farkımız var, bizde gece 3 falandı.evet o kızda iyi valla bende yattım hemen benimde uykum gelmişti
Evet çok iyiydi hem de, umarım jüriler doğru kararları verir.
Bizim Türkiye ile 2 saat farkımız var, bizde gece 3 falandı.evet o kızda iyi valla bende yattım hemen benimde uykum gelmişti
burdada 01 20 de falan bitti jüriler doğru karar veriyor evetBizim Türkiye ile 2 saat farkımız var, bizde gece 3 falandı.
Evet çok iyiydi hem de, umarım jüriler doğru kararları verir.![]()
Aylardır defalarca dediğim ve arzuladığım şey sonunda oldu.
İlbige Uzun geri döndü.![]()
![]()
@sokak sanati @vadikızı
Ayy dönsün diye diye döndürdüm kızı.İyi bari.Ben sevmiyorum o kızı.
Ayy dönsün diye diye döndürdüm kızı.
Bi tarz görürüm artık.![]()
He bulursam atarım.Bugün ki kıyafetinin resmini atarsın artık.
Özden'im nasıl.![]()
He bulursam atarım.
Özden yaşından büyük duruyor, siyah-beyaz bir elbise giymiş. İyi gibi.![]()
İlgibe dışında yeni birisi de geldi, Nihal'i daha ilk günden susturdu. Nurella bile dedi, Nihal seni hiç böyle sinirli görmemiştim.Özden'im iyidir tabi.Olay çıkarırsa haber et.
@mrt-06 senin favorin var mı bu yıl.Ayşegül'e benzeyen Gülnihal var onu destekle.
![]()
İlgibe dışında yeni birisi de geldi, Nihal'i daha ilk günden susturdu. Nurella bile dedi, Nihal seni hiç böyle sinirli görmemiştim.
Bugünkü kombinler:
![]()
Hep kendisi konuşur, karşısındaki susardı. Şimdi karşıdındaki de kendisi gibi olunca neye uğradığını şaşırdı.Hadi Yaa.O sahneyi unutmazsam yarn ararım.
Özden cidden çok olgun durmuş. ben onu daha çocuksu ve yaratıcı seviyorum.![]()
Hep kendisi konuşur, karşısındaki susardı. Şimdi karşıdındaki de kendisi gibi olunca neye uğradığını şaşırdı.
Olgun değil yaşlı.![]()
Bakacak fırsatım olmuyor ama şu herkesi ezen zengin kızı seviyordum.Özden'im iyidir tabi.Olay çıkarırsa haber et.
@mrt-06 senin favorin var mı bu yıl.Ayşegül'e benzeyen Gülnihal var onu destekle.
![]()
He yaşlı duruyor. Sen ne anlarsın zaten.Yaşlı.😱 Taş mübarek taş.
Nihal'e böyle biri lazımdı zaten.Melisa'da gitti boşta kalmasın.
![]()
ilbilgeye çok sevindim bende elenmesi hataydı zaten tarzı var o kızınAylardır defalarca dediğim ve arzuladığım şey sonunda oldu.
İlbige Uzun geri döndü.![]()
![]()
@sokak sanati @vadikızı
valla aynen nihal acayip sinirliydi çiğdem onu zorlayacakİlgibe dışında yeni birisi de geldi, Nihal'i daha ilk günden susturdu. Nurella bile dedi, Nihal seni hiç böyle sinirli görmemiştim.
Bugünkü kombinler:
![]()
Bakacak fırsatım olmuyor ama şu herkesi ezen zengin kızı seviyordum.Umarım elenmemiştir.
![]()
Ne çirkefi en güzel kavga edeni seçmiyorlar mı? Kız hakkıyla kavga ediyordu.Iyyy o çirkefi.![]()
Aynen. Jüriler de çok istiyordu dönmesini, ben de en baştan keşke dönse diye her defa diyordum. Sonunda oldu, tarz olarak benim favorim döndü.ilbilgeye çok sevindim bende elenmesi hataydı zaten tarzı var o kızın
😉
valla aynen nihal acayip sinirliydi çiğdem onu zorlayacak
yarında ağlıyor nihal yeni gelen çiğdeme cevap bile veremedi
gerçekten nihali susturdu valla
aynen valla nihal sussun diye getirmişler kesin yoksa o kızın bir tarzı yokAynen. Jüriler de çok istiyordu dönmesini, ben de en baştan keşke dönse diye her defa diyordum. Sonunda oldu, tarz olarak benim favorim döndü.
İlbige'nin bugünkü tarzıyla ilgili jürilerin yorumlarını gördün mü? Senin gibisi yok burda, iyiki geldin falan. Hele yarınki fragmandaki tarzı ne öyle, afrikalı arkadaşlarla buluşma konsepti yapmış yıkılıyo.
Evet yarınki fragman ne öyle? 😱 Kadını resmen Nihal'i susturak için getirmişler, Özden'i de baya zorlayacak gibi.![]()